+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

workshop.

daar ben je dan. op die lang verwachte en o zo nodige vakantie.

Eindelijk lekker ontspannen: heerlijke dagen vol met het insmeren van de baby, zwembandjes aandoen bij de peuter, bier pakken voor de man, terwijl je de tent netjes probeert te houden, ontbijt regelt voor morgenochtend en ook nog even een kiekje schiet voor de “opa en oma groepsapp”.

En uiteindelijk als alle kids slapen, de man zijn dagelijkse baantjes in het zwembad trekt en jij even een boek leest in de hangmat, dan voel je je schuldig. Schuldig ja.

Omdat je niet bij je man aan het zwembad ligt, eigenlijk ook wel even de tent had kunnen straktrekken, de afwas van die ochtend er nog stond en je in plaats van dat boek lezen ook had kunnen mediteren want dat had je die dag ook nog niet gedaan. En die hardloopschoenen had je toch ook niet voor niets meegenomen?

heb jij dat ook?

 • Dat constante schuldgevoel. Naar je kind(eren), je partner, je vriendinnen, je collega’s en je moeder. Omdat je het gevoel hebt dat je ze allemaal tekortdoet.
 • Dat je jezelf vergeet. Of nou ja, niet vergeet. Maar jezelf gewoon geen tijd gunt. Geen tijd om langer dan twee minuten te douchen. Geen tijd om dat magazine te lezen. Laat staan tijd om eens een middag zonder kinderen te gaan winkelen.
 • Dat je eigenlijk snakt naar even wat me-time. Even zonder kids. Even geen stapels was. En dat je, terwijl je dit denkt, al meteen de gedachte opspeelt dat je dit niet mag denken. Want een moeder mag zo niet denken!
 • Dat je constant denkt dat het je niet goed genoeg doet. Dat het jouw schuld is dat je kind niet slaapt, niet eet, krijsend op de grond ligt, niet luistert en niet na tien maanden al loopt.

Hoe zou het voor je zijn als dat gevoel weg is?

Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen.

Hoe zou het zou als je bovendien het gevoel hebt dat je het onder controle hebt? Ja, je to do lijst wordt niet altijd afgewerkt. Maar dat hoeft ook niet. Je kind slaapt, eet of luistert (of alle drie) misschien nog steeds niet goed, maar jij doet je best en je houdt van hem/ haar en dat is voldoende.

Hoe zou het voor je zijn als je zonder schuldgevoel weer eens aan jezelf denkt? Langer dan twee minuten doucht, een keer iets voor jezelf koopt, een keer de boel de boel laat.

waarom zou jij geen leven in balans mét kinderen kunnen hebben?

als je hiervoor kiest:

 1. Voel jij je niet meer schuldig als je er voor kiest om met je kinderen te spelen in plaats van de was op te vouwen
 2. Geniet jij van die vijf (of tien) minuten die jij bewust onder de douche staat
 3. Heb jij nog steeds die oneindige to do lijst, maar maak je je niet meer druk als die nooit af komt
 4. Is jouw leven nog steeds vol en druk, maar wel gestructureerd en overzichtelijk
 5. Kan het je geen **** schelen wat andere moeders ervan vinden dat jij er wel voor kiest om een carrière te hebben én kinderen
 6. Weet jij dat je het goed genoeg doet. Want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen, je partner, je vriendinnen en je familie

Wat denk je? Ben jij klaar voor de eerste stappen naar het leiden van jouw leven in balans? Want een gezin, een baan, een huishouden en een sociaal leven in balans kan!

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ik weet zeker dat het voor jou ook is weggelegd. Je hoeft niet meteen een berg te beklimmen; iedere reis begint met een eerste stap.

in de workshop:

 • Vertel ik je mijn verhaal en over welke hobbels ik ben gestapt op zoek naar balans in mijn leven.
 • Daag ik je uit om jouw droomleven met kids in kaart te brengen.
 • Peuter ik die belemmerende gedachten los, om ze vervolgens in de prullenbak te kieperen.
 • Gaan we op zoek naar de juiste balans voor jou. Want die is voor iedereen anders.
 • Leer ik je waarom “Nee” een volledige zin is.
 • Gaan we op een praktische manier aan de slag om de eerste hobbels te nemen.

Kortom een middag vol ideeën, inspiratie, humor, tips en af en toe misschien ook een liefdevolle schop onder je kont. Maar vooral veel kennis en ervaring die jou gaan helpen op weg naar jouw ideale leven. En ja, dat zorgzame horecaverleden blijft toch in mijn bloed zitten, dus ik zorg ook goed voor de innerlijke mens!

praktische informatie

 • Datum: neem contact met me op voor de eerstvolgende datum
 • Adres: Van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp
 • Investering: 45 euro inclusief 21% btw

als je naar huis gaat:

 • Zit je hoofd vol inspiratie.
 • Heb je een plan voor je eerste stappen op weg naar structuur en balans.
 • Kan je niet wachten om de eerste veranderingen aan te brengen.
 • Heb je op een rijtje wat jouw prioriteiten zijn en hoe je daar naar kunt gaan leven.
 • En niet onbelangrijk: je weet ook welke beren je gaat tegenkomen en hoe je die kunt overwinnen.

Ben jij klaar voor een berg inspiratie? Je realiseert je wel dat je leven er vanaf nu anders uit gaat zien hè? Ja, alweer!

twijfel je nog? zij gingen je voor.

een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, 33

juli 2018

onwijs geïnspireerd

Samen met 4 anderen volgde ik de workshop “kiezen voor jezelf” bij Dafne. Het was een leerzame middag. Vooral de combinatie van praktische opdrachten en interessante gesprekken waren een Eye-opener. Dafne was echt een super coach deze middag. Ze stelde ons op ons gemak en daagde ons uit om wat langer stil te staan bij de dingen waar we echt gelukkig van worden en welke dingen ons belemmeren in het vinden van ultiem geluk. Ik ging onwijs geïnspireerd naar huis!

Niki

juli 2018

vriendelijk en zeer professioneel

Dafne is een fijne coach die jouw zelf laat nadenken over je eigen vragen. Vriendelijk en zeer professioneel! Echter heb ik 1 sessie ervaren en na deze sessie is mij al veel meer duidelijk geworden betreft mijn eigen leven en de keuzes die daar bij horen.

Dafne ga zo door!

Kimberly

juli 2018

je moet vooral niet komen als…

 • Je het idee hebt dat dit nu eenmaal overleven is, de komende tien jaar en daar niks aan te doen is.
 • Veranderen gelijk staat aan gedoe voor jou en je daar helemaal geen tijd voor hebt nu.
 • Leiderdorp te ver weg is voor je. Ja dat zou een argument kunnen zijn. Ik heb wel eens in een hotel overnacht om bij een training te zijn en ik ken ook iemand die 20 uur vliegt om haar coach te zien, dus afstand is een relatief begrip. Wat je jezelf zou moeten afvragen is of het de investering van maximaal 1,5 uur reizen waard is om inzichten te krijgen die jou en de rest van alle mensen dicht om jou heen gaan helpen.

Hey, je leest nog steeds! Waar wacht je dan op? Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd in de Workshop Balans met Kinderen, maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn E-book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen meer tijd voor jezelf krijgt, direct en zonder veel gedoe!

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op! Of vraag een gratis 1 op 1 Inzichtsessie van 30 minuten via Skype aan.

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This