Select Page

Ik ben dus bezig met een online programma (hieronder meer…), speciaal voor werkende moeders, waardoor er weer tijd en aandacht komt voor haarzelf en niet alleen maar voor het moeder zijn en de drukke baan.

Vorige week, toen de zon nog scheen en het nog zomer was (hallo herfst, ik ben nog niet klaar voor je!), sprak ik daarover met een vriendin (twee kids, drukke baan, net verhuisd) en zij zei: allemaal leuk Daf, maar waar haal ik in hemelsnaam de tijd vandaan om aan zo’n programma mee te doen? Ik zou het dolgraag willen, maar ik kom al tijd te kort.

En ja, daar had ze wel een puntje. Want het kost inderdaad tijd. En ook al zeg ik nu dat het maar 1 uur per week is, want dat is het, zelfs dat voelt voor veel vrouwen als te veel. Want waar haalt ze die tijd inderdaad vandaan?

Aan de andere kant, zei ze wel dat ze wel echt wil dat er wat verandert. Want zo houdt ze het ook geen jaren meer vol.

 

Toch gaat ze meedoen. En weet je waarom?

Omdat ze het goede voorbeeld wil geven aan haar kinderen. Omdat ze aan haar kinderen wil meegeven dat zij goed voor zichzelf zorgt. Omdat kinderen hun ouders na doen. Dus als zij goed voor zichzelf zorgt, is de kans vele malen groter dat de kinderen dat oppakken en overnemen.

Maar ook omdat dit het leven is dat ze wenst voor haarzelf en voor haar kinderen. Dat maakt de motivatie om aan de slag te gaan zoveel groter. En dat zorgt er dus ook voor dat ze dat uurtje tijd in de week vindt. En ik garandeer je, ze vindt zelfs nog wel meer tijd dan dat ene uurtje.

Denk jij ook regelmatig, maar zo had ik me het leven met een gezin niet voorgesteld?

Er moet iets veranderen, ik wil en kan zo niet verder. Ik wil meer balans, meer rust en meer energie. Ik wil volop van mijn kinderen kunnen genieten. Ik wil vertrouwen op mezelf, mijn eigen keuzes maken en vooral ook loslaten?

Dan is nu het moment!

Begin oktober start ik een nieuw online programma, waarin jij in drie maanden tijd die balans, rust, ontspanning en energie terug gaat krijgen. En dat allemaal in 1 uurtje per week. Echt waar!

Ben jij klaar om die stap te zetten? Mail me dan nu en wees zeker van je plek. Oh, en had ik al gezegd dat je mee kunt doen aan deze trial voor slechts 195 euro inclusief btw?

Check mijn site voor meer info. Een gelikte pagina is het nog niet, want ja daar had ik dan geen tijd voor ;-), maar alle info staat er wel op! Mis je toch informatie, stuur me dan even een berichtje. En weet je nu al zeker dat je mee wilt doen, mail me dan om je direct aan te melden. Er is maar beperkt plek!