Select Page

Vandaag is de dag! Naast dat ik vandaag begin aan een samenwerking met de allerbeste, fijnste en meest confronterende business coach van Nederland die me gaat helpen Dafne, the mom coach, naar een nóg hoger plan te tillen, is vandaag de dag dat de pilot van The Mom Method online ging. 

Alle moms die meedoen hebben vanochtend toegang gekregen tot de online omgeving en de Facebook groep. En morgenavond staat de eerste 1 op 1 sessie gepland.  

Ik vind het heel spannend, want hoewel ik weet dat het een enorm waardevol programma is en ik echt geloof dat iedere moeder dit zou moeten doen, is het toch de eerste keer dat ik het op deze manier aanbied. En is het nu aan de moms!

Ik ben zo trots!

Ik ben zo trots op deze moms, omdat ze de stap durven zetten om te gaan werken aan meer balans. Omdat ze er klaar mee zijn dat ‘die tropenjaren nu eenmaal een paar jaren zijn waar ze doorheen moet’. Omdat ze weer zelf de regie willen over hun leven en vooral de leukste mama voor hun kindjes willen zijn. 

En ja, dat vraagt inzet en de wil om te veranderen. Want hoewel jij ergens misschien wel weet dat die verandering je ontzettend veel gaat opleveren, denken je hersenen daar anders over. De hersenen houden van ‘veiligheid’ en dat is het ritme waar je nu in zit: het is bekend, het is veilig. Ja, ondanks dat constante stressniveau dat je waarschijnlijk ervaart. Maar als je nu gaat veranderen, dan weten je hersenen niet wat er gaat komen, en dat is dus onveilig. En dus doen die slimme hersenen er alles aan om jouw lekker in het oude vertrouwde patroon te houden. Waardoor jij nu denkt: ach, het valt allemaal best mee.

Wees eens heel eerlijk naar jezelf.

Wees eens heel eerlijk naar jezelf. Hoe graag zou je stiekem uit dit ritme willen stappen? Hoe klaar ben je met die constante onrust, het gevoel dat je alles maar half doet, dat je niets echt bewust meemaakt? Hoe vaak denk je dat je deze eerste jaren toch veel gelukkiger en ontspannen zou moeten kunnen beleven?

Daar zitten wel een paar uurtjes in…

Want het kan echt allemaal veel beter zijn dan dit. Je kunt die eerste jaren bewust en gelukkig beleven. Je kunt die leuke mama zijn voor je kindjes. Je kunt werk, gezin en tijd voor jezelf combineren, het gevoel hebben dat er balans is.

Geloof je het ook? Meld je dan nu aan en start vandaag nog. Want waarom zou je nog langer wachten? Die tijd vliegt immers al voorbij!

liefs,