The Mom Lunch

Je houdt zielsveel van je kinderen.

Het is absoluut het beste wat je ooit is overkomen en je geniet van hun ontwikkeling van kleine, hulpbehoevende baby’s naar mini-mensjes met een eigen karakter en willetje (die stiekem ook regelmatig een mooie spiegel voor jou zelf zijn).

Maar af en toe wil je ze wel achter het behang plakken. Zit je met je handen in het haar. Want die eerste jaren zijn echt een waanzinnig mooie periode, maar het is vooral ook o zo vermoeiend. En onzeker. Eigenlijk is het gewoon overleven, als je heel eerlijk bent. Het is constant jongleren met al die ballen die je zo graag wil hooghouden. 

Zal ik je eens wat zeggen? Het hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk, het leven met jonge kinderen is druk, onvoorspelbaar, pittig en een georganiseerde (?) chaos. Maar het is vooral leuk. En dat vergeten we nogal eens.

Wat als ik je zou zeggen dat het beter kan?

Dat het écht mogelijk is om bewust te genieten van die eerste jaren. Dat er balans kan zijn tussen werk en privé en dat je dan zelfs ook nog tijd hebt voor jezelf. Dat je grip op die tropenjaren kunt hebben? En vooral, dat je niet de enige bent.

The Mom Lunch.

In de workshop The Mom Lunch werken we in een kleine groep moeders aan deze belangrijke factoren van het moeder zijn.

Je leert de eerste handvatten naar balans tussen werk en gezin, mét tijd voor jezelf. Je krijgt praktische en makkelijk toepasbare tips voor jouw dagelijkse leven. Bovendien geeft de kleine, intieme sfeer met allemaal moeders, de gelegenheid om jouw vragen, twijfels en frustraties te delen. Waarbij we elkaar helpen, een luisterend oor bieden en ook relativeren.

En het mooiste? We doen dit onder het genot van een heerlijke lunch, want lunchen dat is iets wat er bij ons allemaal geregeld inschiet. Maar niet tijdens The Mom Lunch.

Na afloop van The Mom Lunch ga jij naar huis met:

  • Rust in je hoofd: je weet wat balans inhoudt en hoe je daar zelf controle over hebt.
  • Energie: je hebt weer zin om tijd door te brengen met je kindjes, met je vent en op je werk
  • Vertrouwen: je hebt ervaren dat je niet de enige bent die weleens met de handen in het haar door de kamer loopt en even niet weet hoe het aan te pakken. En dat dat ook helemaal niet erg is.

Kortom een middag vol ideeën, inspiratie, humor, tips en af en toe misschien ook een liefdevolle schop onder je kont. Maar vooral veel kennis en ervaring die jou gaan helpen op weg naar balans. En ja, dat zorgzame horecaverleden blijft toch in mijn bloed zitten, dus ik zorg ook goed voor de innerlijke mens!

Dus ben jij klaar voor de eerste stappen naar balans?

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 7 maart van 11.00 – 14.30 uur
  • Adres: Van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp
  • Investering: 39 euro (inclusief 21% btw, drankjes en een heerlijke lunch)

Wil je erbij zijn? Meld je dan vandaag nog aan. Ik organiseer dit thuis, gewoon in de woonkamer, er is dus beperkt plek! 

Twijfel je nog? Zij gingen je voor.

Oprecht en empathisch

Ik had het geluk The Mom Lunch bij te wonen. En ik zeg bewust ‘het geluk’ want het werd een hele gezellige en ook leerzame middag. Onder leiding van Dafne hebben we samen echt goede en vooral eerlijke gesprekken gevoerd. Dat werkt vooral relativerend, maar soms ook juist confronterend. Tot ver na de lunch heb ik bepaalde gedachtes nog door m’n hoofd laten gaan en het heeft er wat mij betreft voor gezorgd dat ik me een (nog) sterkere moeder ben gaan voelen. Dafne is super professioneel en weet precies wanneer ze moet ‘inhaken’ om ons bewust te maken van bepaalde onderwerpen. Dat doet ze op een hele eigen, oprechte en empathische manier. En dat voelt echt goed!

Marieke

november 2019

Ongestoord kletsen over moederschap

Als werkende moeder heb ik weinig tijd puur voor mezelf. Bij The Mom Lunch kon ik ongestoord kletsen met andere moeders over het moederschap en alle uitdagingen die er bij komen kijken. Dafne heeft een hele open en prettige sfeer gecreëerd waarbij er genoeg ruimte was om naar elkaar te luisteren en elkaar adviezen te geven. 

Daphne

november 2019

Kiezen voor jezelf en een goede moeder zijn versterkt elkaar

The Mom Lunch. Eigenlijk ben ik niet zo van de vrouwen, zeker niet meerdere bij elkaar😝. Ik ben meer een Tomboy, een mannenmens zeg maar. Toch sprak de uitnodiging me aan en ben ik gelukkig gegaan. Wat een verademing! Al vanaf het eerste moment weet Dafne een ontspannen en vooral ook veilige sfeer te creëren waarin iedereen zich al snel open en kwetsbaar durft op te stellen. Resultaat: Openhartige gesprekken en heel veel herkenning en Aha momenten. Mijn grootste inzicht? Dat ik dus niet de enige moeder ben die het lastig vindt om echt te doen waar ik blij van word, zonder schuldgevoel welteverstaan. En dat kiezen voor jezelf én een goede moeder zijn elkaar niet uitsluiten maar juist versterken.
Herkenbaar? Dan raad ik je aan eens in gesprek te gaan met Dafne. Gun het jezelf gewoon….

Laura, 44

november 2019

Een hele mooie bijdrage

Ik heb genoten van de goede gesprekken en inzichten tijdens The Mom Lunch. Los van een heerlijke lunch was het ook fijn om te merken hoe alle moeders er verschillend in staan maar toch ook hetzelfde. Uiteindelijk wil iedereen zich gewoon goed voelen over het geheel, ik denk dat Dafne hierin een hele mooie bijdrage kan leveren. Ik raad the Mom Lunch zeker aan. Dafne, bedankt voor je tijd, je woorden en je gastvrijheid!

Aisha, 34

november 2019

Je moet vooral niet komen als…

  • Je het idee hebt dat dit nu eenmaal overleven is, de komende tien jaar en daar niks aan te doen is.
  • Veranderen gelijk staat aan gedoe voor jou en je daar helemaal geen tijd voor hebt nu.
  • Leiderdorp te ver weg is voor je. Ja dat zou een argument kunnen zijn. Ik heb wel eens in een hotel overnacht om bij een training te zijn en ik ken ook iemand die 20 uur vliegt om haar coach te zien, dus afstand is een relatief begrip. Wat je jezelf zou moeten afvragen is of het de investering van maximaal 1,5 uur reizen waard is om inzichten te krijgen die jou en de rest van alle mensen dicht om jou heen gaan helpen.

Hey, je leest nog steeds! Waar wacht je dan op? Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd in de The Mom Lunch, maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn mom book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen die eerste stappen zet naar meer balans!

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op! Of vraag een gratis 1 op 1 kennismaking van 30 minuten via Skype aan.

Contact

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This