The Mom Lunch

Je houdt zielsveel van je kinderen.

Het is absoluut het beste wat je ooit is overkomen en je geniet van hun ontwikkeling van kleine, hulpbehoevende baby’s naar mini-mensjes met een eigen karakter en willetje (die stiekem ook regelmatig een mooie spiegel voor jou zelf zijn).

Maar af en toe wil je ze wel achter het behang plakken. Zit je met je handen in het haar. Want die eerste jaren zijn echt een waanzinnig mooie periode, maar het is vooral ook o zo vermoeiend. En onzeker. Eigenlijk is het gewoon overleven, als je heel eerlijk bent. Het is constant jongleren met al die ballen die je zo graag wil hooghouden. 

Zal ik je eens wat zeggen? Het hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk, het leven met jonge kinderen is druk, onvoorspelbaar, pittig en een georganiseerde (?) chaos. Maar het is vooral leuk. En dat vergeten we nogal eens.

Wat als ik je zou zeggen dat het beter kan?

Dat het écht mogelijk is om bewust te genieten van die eerste jaren. Dat er balans kan zijn tussen werk en privé en dat je dan zelfs ook nog tijd hebt voor jezelf. Dat je grip op die tropenjaren kunt hebben? En vooral, dat je niet de enige bent.

The Mom Lunch.

In de workshop The Mom Lunch werken we in een kleine groep moeders aan deze belangrijke factoren van het moeder zijn.

Je leert de eerste handvatten naar balans tussen werk en gezin, mét tijd voor jezelf. Je krijgt praktische en makkelijk toepasbare tips voor jouw dagelijkse leven. Bovendien geeft de kleine, intieme sfeer met allemaal moeders, de gelegenheid om jouw vragen, twijfels en frustraties te delen. Waarbij we elkaar helpen, een luisterend oor bieden en ook relativeren.

En het mooiste? We doen dit onder het genot van een heerlijke lunch, want lunchen dat is iets wat er bij ons allemaal geregeld inschiet. Maar niet tijdens The Mom Lunch.

Na afloop van The Mom Lunch ga jij naar huis met:

  • Rust in je hoofd: je weet wat balans inhoudt en hoe je daar zelf controle over hebt.
  • Energie: je hebt weer zin om tijd door te brengen met je kindjes, met je vent en op je werk
  • Vertrouwen: je hebt ervaren dat je niet de enige bent die weleens met de handen in het haar door de kamer loopt en even niet weet hoe het aan te pakken. En dat dat ook helemaal niet erg is.

Kortom een middag vol ideeën, inspiratie, humor, tips en af en toe misschien ook een liefdevolle schop onder je kont. Maar vooral veel kennis en ervaring die jou gaan helpen op weg naar balans. En ja, dat zorgzame horecaverleden blijft toch in mijn bloed zitten, dus ik zorg ook goed voor de innerlijke mens!

Dus ben jij klaar voor de eerste stappen naar balans?

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 25 januari 2020 van 11.00 tot 14.30 uur
  • Adres: Van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp
  • Investering: 39 euro (inclusief 21% btw, drankjes en een heerlijke lunch)

Wil je erbij zijn? Meld je dan vandaag nog aan. Ik organiseer dit thuis, gewoon in de woonkamer, er is dus beperkt plek! 

Twijfel je nog? Zij gingen je voor.

Een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, 33

juli 2018

Onwijs geïnspireerd

Samen met 4 anderen volgde ik de workshop “kiezen voor jezelf” bij Dafne. Het was een leerzame middag. Vooral de combinatie van praktische opdrachten en interessante gesprekken waren een Eye-opener. Dafne was echt een super coach deze middag. Ze stelde ons op ons gemak en daagde ons uit om wat langer stil te staan bij de dingen waar we echt gelukkig van worden en welke dingen ons belemmeren in het vinden van ultiem geluk. Ik ging onwijs geïnspireerd naar huis!

Niki

juli 2018

Vriendelijk en zeer professioneel

Dafne is een fijne coach die jouw zelf laat nadenken over je eigen vragen. Vriendelijk en zeer professioneel! Echter heb ik 1 sessie ervaren en na deze sessie is mij al veel meer duidelijk geworden betreft mijn eigen leven en de keuzes die daar bij horen.

Dafne ga zo door!

Kimberly

juli 2018

Je moet vooral niet komen als…

  • Je het idee hebt dat dit nu eenmaal overleven is, de komende tien jaar en daar niks aan te doen is.
  • Veranderen gelijk staat aan gedoe voor jou en je daar helemaal geen tijd voor hebt nu.
  • Leiderdorp te ver weg is voor je. Ja dat zou een argument kunnen zijn. Ik heb wel eens in een hotel overnacht om bij een training te zijn en ik ken ook iemand die 20 uur vliegt om haar coach te zien, dus afstand is een relatief begrip. Wat je jezelf zou moeten afvragen is of het de investering van maximaal 1,5 uur reizen waard is om inzichten te krijgen die jou en de rest van alle mensen dicht om jou heen gaan helpen.

Hey, je leest nog steeds! Waar wacht je dan op? Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd in de The Mom Lunch, maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn mom book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen die eerste stappen zet naar meer balans!

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op! Of vraag een gratis 1 op 1 kennismaking van 30 minuten via Skype aan.

Contact

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This