Select Page

Afgelopen zomer volgde ik een training tot Deeprelax Yoga Nidra teacher. Yoga Nidra is een wetenschappelijk en effectief bewezen, geleide meditatie op basis van slaap, het wordt ook wel slaapyoga genoemd. Het is een geleide meditatie die leidt tot een diepe vorm van ontspanning waarbij het lichaam in slaap is, maar je wel nog in een bewuste staat bent.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra helpt je beter slapen, ontspannen, het verbetert je concentratie, je creativiteit en het luisteren naar je intuïtie.

30 minuten Yoga Nidra = 3 uur slaap

Een van de leukste dingen hieraan vind ik dat het een vorm van ontspannen en mediteren is die voor iedereen leuk, inspirerend en vooral toegankelijk is. Je hoeft alleen maar te gaan liggen en te luisteren naar de begeleidende stem. Waar en wanneer je maar wilt. Er wordt gezegd dat 30 tot 60 minuten Yoga Nidra gelijk staat aan de ontspanning die je ervaart na drie tot vier uur slaap. En welke mom wil dat nou niet?

Ik ben mega dankbaar dat ik dit heb mogen leren en ook mag delen. Ik geloof namelijk echt dat we allemaal af en toe wat mogen vertragen, ja ook jij drukke mama! En bovendien geloof ik ook dat het tijd is dat we wat beter mogen luisteren naar ons lichaam. Ook ik ja. En Yoga Nidra is daar een prachtige tool bij.

 De beste uitleg, is het ervaren

Ik kan het heel uitgebreid uitleggen, maar de beste uitleg zit in de ervaring.

En daarom nam ik een korte Yoga Nidra sessie op. Speciaal voor jou.

En aangezien het vanavond Pakjesavond is, is dit mijn cadeau voor jou. Alsjeblieft.

Wil je ook ervaren wat Yoga Nidra is? Ben jij ook toe aan een twintig minuten ontspanning? Stuur me dan een mailtje terug en ik stuur je de Yoga Nidra sessie vandaag nog op.

En mocht jij nu ook een vriendin, zus, schoonzus, buurvrouw of collega hebben die je ook deze sessie wel gunt, stuur me haar e-mailadres en ik zorg dat zij de sessie ook ontvang!