+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

online traject.

zelf de voorwaarden van jouw leven bepalen.

Eigenlijk lijk jij alles wel op orde te hebben. Een goede baan, fijne vrienden om je heen, een paar keer per jaar een mooie reis of fijne vakantie en genoeg financiële mogelijkheden om te doen wat jij wilt.
En toch wringt het. Want bij het idee dat je nog vijf jaar (wát? Nog twee jaar!) deze baan hebt, word je heel onrustig. En hoewel je vaak op reis gaat, heb je nooit het idee dat je écht tot rust komt. Je bent altijd maar druk, rent en vliegt van afspraak naar afspraak en hebt eigenlijk het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van dat je zelf bepaalt wat je doet.

Op het moment dat je dan toch eens de tijd neemt om na te denken wat je eigenlijk zelf zou willen, merk je dat je meteen weer terugkrabbelt en zie je alleen maar beren op de weg. Om vervolgens weer door te gaan op die automatische piloot die al zo lang voor je werkt. Doorgaan in het ritme dat voor jou werkt, om maar niet te hoeven nadenken over wat er allemaal verder mogelijk zou kunnen zijn.

herken je dit?

 • Je bent zo druk met alles wat moet, dat je echt geen idee meer hebt wat je zelf wilt;
 • Je hebt een flitsende carrière, maar dat je daardoor geen privéleven hebt, dat neem je inmiddels maar op de koop toe. Want combineren? Dat is echt niet te doen;
 • Hoewel je veel mensen om je heen hebt en zelden alleen bent, heb je wel het gevoel dat je alles alleen moet doen. Een keertje hulp vragen, dat doe je niet. Dat doet niemand om je heen immers;
 • Die agenda die puilt uit. Je hebt werkelijk geen idee wanneer je de komende weken een keer een gaatje hebt om een uurtje op de bank te liggen met een boek;
 • Antwoorden op een simpele vraag zijn een constant dilemma: zeg je wat het gewenste antwoord is en waardoor je de ander een plezier doet, of zeg je wat je zelf graag wilt met het risico de ander teleur te stellen?
 • Je hebt een constant onrustig en gestrest gevoel en het lijkt wel of daar steeds meer onverklaarbare kwaaltjes bijkomen;
 • Je hebt heel veel vrienden en vriendinnen, maar wanneer je nou voor het laatst een écht gesprek met een van hen hebt gehad?

maar stel je nou eens voor hoe het zou zijn…

 • Als je zou weten waar jij van ‘aan’ gaat;
 • Als je zelfverzekerd genoeg bent om jouw ding te doen;
 • Als je je écht niets meer aantrekt van wat andere mensen vinden van jouw keuzes;
 • Als je voor je eigen mening en keuzes durft te gaan staan.

en dat je daardoor:

 • Op een rijtje hebt wat voor jou echt telt in het leven;
 • Die baan hebt waar waar jij elke ochtend blij voor je bed uit komt;
 • “Nee” zegt zonder moeite, simpelweg omdat jij het ziet als het meest logische antwoord;
 • Een groep dierbare vrienden hebt die jou steunen in alle keuzes die je maakt, in plaats van 50 vage kennissen en mensen die je alleen maar in de kroeg en op festivals ziet en waar je alleen maar in een groepsapp met ‘praat’;
 • Een agenda hebt die overzichtelijk is, waar ruimte is voor dingen die jou blij maken en waar je ook echt die tijd neemt. En ja, dat je dus ook weet wát het is dat jou blij maakt, of dat nou yoga, tennis of het lezen van een boek is;
 • Zelf de voorwaarden voor jouw leven bepaalt, en je je niet laat beïnvloeden door wat anderen vinden.

hoe zou het voor je zijn als jij

persoonlijke groei

wil jij aan de slag met jouw leven en wil je dit grotendeels zelf doen?

Speciaal voor jou is er het online coaching programma “Mijn leven veranderd in vijf maanden”. In zes modules werk jij zelf aan jouw leven op jouw voorwaarden. Je leert wie jij bent en wat voor jou de belangrijke (rand)voorwaarden zijn, wat jou tot nu toe heeft belemmerd om niet al dit leven te leiden en hoe je dit nu kunt veranderen.

Om je aan het begin van die vijf maanden op weg te helpen, starten we met een live dag. In een kleine groep vrouwen (maximaal zes) zetten we samen de eerste stappen. Bovendien krijg je een handig en inspirerend werkboek om jouw voortgang zelf in bij te houden gedurende het programma. En daarmee heb jij tools en handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Vervolgens ontvang je elke drie weken de nieuwe module in de vorm van een video. De video’s vormen samen met het werkboek een duidelijk en makkelijk te volgen stap voor stap programma.

De laatste afsluitende module doen we weer samen tijdens de tweede live dag. Met dezelfde groep vrouwen als waarmee je van start bent gegaan, bekijken we waar jij nu staat, wat je allemaal al voor elkaar gekregen hebt en hoe je nu verder gaat.

In vijf maanden bouw je een nieuw fundament. Je leert om jouw (oude) niet helpende gedrag om te zetten in helpend gedrag. En dat doe je helemaal zelf.

Mocht je het nou fijn vinden om toch af en toe contact met me te hebben om al je vragen te kunnen stellen, direct extra tips en trics te krijgen of misschien die liefdevolle schop onder je kont om je aan de gang te houden, ook dat kan. Het is mogelijk om het programma uit te breiden met drie Skype sessies van ieder 30 minuten.

na afloop van het programma:

 • Weet je wie je bent en wat je eigen voorwaarden zijn waar je leven aan moet voldoen;
 • Is het je duidelijk waar je echte kracht ligt, zodat je een baan kunt gaan zoeken die daarbij past en meer voldoening geeft;
 • Durf jij nee te zeggen tegen de zoveelste vraag om hulp, maar durf je tegelijkertijd wel om hulp te vragen als je dat zelf nodig hebt;
 • Ben je je bewust van je eigen valkuilen en mindf*cks, zodat je ze voortaan kunt herkennen en kunt voorkomen dat je er weer in stapt;
 • Voel je je rustiger, meer ontspannen en heb je weer genoeg overzicht om belangrijke beslissingen te nemen over je leven..

opbouw van het programma:

De zes modules van het online programma zijn als volgt opgebouwd:

praktische informatie:

 • Het programma bestaande uit twee live dagen en zes modules, elke drie weken ontvang je een video in jouw inbox.
 • Twee live dagen: vrijdag 14 december 2018 en vrijdag 24 mei 2019, beide dagen van 10.30 uur tot 16.00 uur.
 • Locatie live dagen: van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp.
 • Tijdens de eerste live dag ontvang je een persoonlijk werkboek, jouw steun en toeverlaat tijdens het programma.
 • Jouw investering voor het coachingsprogramma is € 325,- (inclusief BTW). Je mag dit bedrag in een keer betalen, of in twee termijnen van elk € 175,- (inclusief BTW).
 • De optionele extra investering van drie extra Skype sessies van 30 minuten is € 150,- (inclusief BTW) als je dit voorafgaand aan het programma aanschaft.

zij gingen je voor.

grote dosis aan ervaring en inzichten

Dafne is een hele fijne coach, met zeer doortastende luister kwaliteiten.

Zij heeft mij in een kort tijdsbestek naast de coachingsvraag, ook met een aantal andere uitdagingen nieuwe inzichten kunnen geven. Door middel van praktische toepasbare tips&trucs eigen te maken, is het niet alleen nuttig in (of kort na) de sessie!

Door kritische vragen te stellen, en mij weer op het pad te zetten wanneer er werd afgedwaald, is het een goede ontdekkingstocht geweest waar ik met een frisse blik ben uitgekomen. Haar kalme en vriendelijke houding, samen met een grote dosis aan ervaring en inzichten, heb ik als erg inspirerend ervaren.

Elize, 31

januari 2018

ontzettend waardevol

Ik ben 39 jaar en heb een traject bij Dafne gevolgd omdat ondanks goede vooruitzichten mijn loopbaan en carrière zich niet ontwikkelden zoals ik had gepland en/ of gehoopt. Iedere bespreking met Dafne leverde nieuwe inzichten en leermomenten op die hielpen om ook buiten de afspraken na te denken over constructieve oplossingen voor belemmeringen voor de vooruitgang in de loopbaan. De inspiratie die haar adviezen en de gesprekken met Dafne opleverden heb ik als ontzettend waardevol ervaren. Ik heb duidelijker voor ogen hoe ik het door mij gewenste resultaat kan bereiken. Niet alleen vanwege haar deskundigheid en professionaliteit zou ik iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies willen aanraden om een traject bij haar te volgen, ook zeer zeker vanwege de fijne en vertrouwelijke omgeving die zij wist te creëren. Hierdoor kon snel tot de kern van problemen worden gekomen en konden snel reële strategieën worden besproken. Ik ben zelf van plan om weer bij haar aan te kloppen nadat het resultaat is bereikt van de stap die we nu hebben besproken en als ik weer vastloop.

Anoniem, 39 jaar

maart 2018

een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, 33

juli 2018

wanneer is dit programma niets voor jou?

 • Ik moet er niet aan denken om een minder hippe, maar fijnere baan te zoeken. En vooral niet dat ik dan salaris moet inleveren;
 • Ik vind het fijn om iedere dag uitgeput te zijn door het constant bezig zijn met Instagram, Facebook en de juiste filtertjes;
 • Ik heb het eerste half jaar echt geen plek in mijn agenda en wil het ook geen prioriteit geven;
 • Ik vind het lastig om mezelf ertoe te zetten hieraan te gaan werken. Want hee, zodra ik dat doe, komen die beren en dan ga ik wel weer wat anders doen. (Wil je daarom dus liever 1-1 begeleiding, kijk dan hier verder…)
 • Stiekem vind ik het wel best dan anderen voor mij bepalen hoe ik mijn leven moet gaan leiden. Dat betekent namelijk dat ik zelf ook niet hoef te gaan kiezen, laat staan dat ik al weet wat überhaupt mijn keuzes zijn…

Ben je nog steeds aan het lezen? En moet je eigenlijk wel lachen om bovenstaande opsomming? Dan ben jij klaar om je eigen voorwaarden te gaan bepalen. En alle beren die je misschien nu alsnog ziet, daar komen we samen wel uit.

meest gestelde vragen.

Hoe lang duurt dit online traject?
 • De eerste live dag is op vrijdag 14 december 2018 (10.30 – 16.00 uur) en de tweede livedag is op vrijdag 24 mei 2019 (10.30 – 16.00 uur). Ruim vijf maanden dus.
Wat als ik in deze periode op vakantie ben?

Geen probleem, iedereen (en zeker jij) verdient zo nu en dan vakantie. Je ontvangt elke drie weken een module, en de video’s blijven gedurende het hele traject beschikbaar (en zelfs nog een half jaar na afsluiten van het traject). Bovendien zitten er een paar weken extra tussen de laatste module en de afsluitende live dag. Tijd genoeg dus om de module in te halen voordat de live dag is.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig?

Elke drie weken ontvang je een video van maximaal 45 minuten. Vervolgens ga je aan de slag met de opdrachten die erbij horen. Voor elke module staat ongeveer twee uur aan opdrachten. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat je de opdrachten ook echt gaan implementeren in jouw leven. Want met af en toe een opdrachtje maken, kom je er niet. Hoeveel tijd je daaraan besteed, dat ligt aan jou. Maar ik adviseer je een dagdeel per week hieraan te besteden. En heb je je huiswerk dan al af? Dan betekent dat een spontaan gaatje in je agenda, hoe fijn is dat?

Hoe kan ik me vast voorbereiden?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt zeker ook voor dit online programma. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er twee dingen belangrijk. A: dat je deze belangrijke stap in het realiseren van jouw droomleven viert. B: dat je in de periode tussen 14 december 2018 en 24 mei 2019 minimaal een dagdeel per week vast reserveert voor het kijken van de video’s en het uitvoeren van de oefeningen. Ik weet namelijk wel hoe het gaat met die agenda van jou namelijk…

Ik kan niet bij (een van de twee) live dagen zijn.

Dat zou heel jammer zijn. Mocht het je echt niet lukken, dan bespreken we samen een manier om alsnog van start te gaan. Vaak lukt het dan wel om 1 op 1 een live voor-/ nabespreking te doen in een paar uur tijd op een ander moment.

Ik ben bang dat ik het alleen niet volhoud die maanden.

Wanneer je hier bang voor bent, of het gewoon fijn vindt om geregeld contact te hebben met mij, dan kun je dit programma uitbreiden met drie extra Skype sessies van ieder een half uur. Tijdens een half uur 1 op 1 aandacht, help ik je weer op weg waar je vastloopt, geef ik je tips en trics die je net dat beetje verder helpen en kun je al je vragen stellen. De investering van deze drie Skypesessies is € 150 (inclusief BTW) als je dit voor aanvang van het programma aanschaft.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met me op voor een gratis 1 op 1 Skype sessie van 30 minuten via Skype.

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw mails met tips en tricks in de zoektocht naar een leven in balans. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This