+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

gratis sessie.

het is vrijdagmiddag en jij:

  • Komt total loss thuis uit je werk.
  • Ziet als een berg op tegen het weekend, want dat zit helemaal dichtgetimmerd met veel te veel leuke, maar intensieve afspraken.
  • Wil zo graag je gemakkelijke broek en sneakers aan, maar je hijst je voor dat feestje toch maar weer in die strakke jurk met die pumps er bij.
  • Wilt een foto op Instagram posten en zoekt net zo lang naar een filter waarmee je bad hairday zo min mogelijk opvalt.
  • Hebt hoofdpijn en voelt je maar zo-zo, maar sleept je toch maar weer naar dat familiedinertje.
  • Hebt behoefte aan een big break, van alles en iedereen, maar denkt dat je dat toch niet kan maken.

wat als ik jou vertel dat je je volgende week vrijdag al anders kunt voelen?

In een gratis sessie van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je volgende week vrijdag al het weekend in kunt gaan, gevuld met activiteiten die aan jouw voorwaarden voldoen, en niet aan die van iemand anders.

Voor de sessie krijg je van mij een paar korte vragen waarvan ik hoop dat je die voor mij wilt beantwoorden. Ook deze sessie moet namelijk al voldoen aan jouw voorwaarden: jij moet er zo veel mogelijk uit kunnen halen. Ik ben dus zuinig op jouw tijd, net als op die van mezelf.

durf jij vanaf nu je eigen voorwaarden te bepalen?

claim dan hier je plek voor een gratis sessie.

contact.

Ja, als ik dan toch bezig ben, schrijf ik me ook meteen in voor jouw briljante mails met hacks om mijn eigen voorwaarden te bepalen. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This