+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

1 op 1 traject

wie bepaalt jouw voorwaarden?

Het is vrijdagmiddag. Je komt thuis van die lange vrij-mi-bo. Niet dat je er zin in had, maar anders word je op maandag ook weer zo raar aangekeken door je collega’s.
Je schopt je pumps uit en ploft op de bank. Wat zou het lekker zijn om hier gewoon het hele weekend te blijven relaxen. Of liever nog, in de tuin, eindelijk je nieuwe hangmat uitproberen.

Maar dat gaat niet. Want je moeder appt net of je alsjeblieft niet wilt vergeten om de quinoasalade voor de familiebarbecue van zondag mee te nemen, morgen ga je met vriendinnen naar een festival  en ergens tussendoor moet je nog aan de meubelwinkel de definitieve kleur stof voor je nieuwe ‘retro’ bank doorgeven. Er staan nog 5 vriendinnen op je bellijst, eigenlijk moet je voor het familiefeest nog even naar de kapper en moet je dit weekend die vergadering van maandagochtend nog voorbereiden.

De moed zakt je in de schoenen bij de gedachte alleen al. Je bent het zat, dat hijgerige, dat ‘alles draait om de buitenkant’, het gevoel niks te mogen missen.

Dat gevoel alsof de hele wereld meebeslist hoe jij moet leven.

Behalve jij.

herken je dit?

 • Op maandagmorgen ben je niet opgeladen door het weekend, maar juist helemaal kapot van alle moetjes en ‘mag-je-niet-missens’.
 • In je agenda moet je minstens drie maanden vooruit bladeren om een gaatje te vinden, waarop je even uitgebreid in bad kan gaan of gewoon een boekje kan lezen. Even niksen is er voorlopig niet bij.
 • Op het oog is je baan 100% LinkedIn-proof, maar iedere dag weer vraag je je af waarom je jezelf er in vredesnaam heen sleept. Je harkt er misschien een stevig salaris mee binnen, voor je energie en voldoening doet het geen fluit.
 • Het voelt alsof je nooit het goede antwoord geeft; vraagt iemand je om hulp en zeg je ja dan baal je omdat je eigenlijk geen puf hebt, zeg je nee dan voel je je schuldig omdat je de ander niet wilt kwetsen.
 • Je voelt je onrustig en gestrest, en je hebt steeds meer last van gekke onduidelijke kwaaltjes die maar niet overgaan.
 • Tijdens etentjes of borrelavonden schakel je al snel af van het gesprek; het boeit je stiekem allemaal niet meer zo.
 • Iedere keer denk je; dat kan nog wel wat beter, hoger, dieper. Een acht is voor jou niet voldoende; het moet altijd een tien zijn.
 • Eigenlijk heb je je er mee verzoend dat je niet het beste van twee werelden kunt hebben. Dus die flitsende carrière, tja, daar offer je dan maar je ontspannen privéleven voor op .
 • Je bent alleen maar bezig met alles wat moet; eigenlijk ben je helemaal kwijt wat je nou echt wilt.

hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij zelf bepaalt met welke activiteiten je je weekend vult?
 • Je zonder je te schamen die vakantie naar Griekenland in plaats van naar Bali boekt, omdat het kan?
 • Je gewoon ijsklonten in je witte wijn gooit, in plaats van dat je zo’n smerige Gin Tonic achterover moet hijsen?
 • De baan die je hebt gepaard gaat met een lager salaris, maar met 200% meer voldoening?
 • Nee zeggen je gemakkelijk afgaat omdat het voelt als de meest logische optie?
 • Je op een rijtje hebt wat echt telt in het leven.
 • Je zelf de voorwaarden voor jouw leven bepaalt, en je je niet laat beïnvloeden door wat anderen vinden

Hoe fijn is het als een acht helemaal oké voelt, zonder dat je steeds blijft streven naar die tien? Dat perfect gelukkig in een Vinexwijk niks is om je voor te schamen? Dat niet overal een Instagramfilter over heen hoeft om het acceptabel te maken?

Jij wilt toch ook zelf bepalen hoe jouw leven er uit ziet?

Het is immers…

jouw leven. jouw voorwaarden.

In mijn coaching programma  “Mijn leven, Mijn voorwaarden” brengen we in vijf live coachingssessies van 1,5 uur jouw droomleven in kaart. We gaan zoeken naar wie jij echt bent; los van Instagram, FOMO, wat de buitenwereld vindt en wat je vindt dat ‘hoort’.

De sessies zijn tweewekelijks en tussen de sessies door krijg je van mijn praktische oefeningen om de tips en trucs die we bespreken tijdens de sessies, direct na de sessie toe te kunnen passen.

na afloop van het coaching programma:

 • Durf jij nee te zeggen tegen de zoveelste vraag om hulp.
 • Weet je wie je bent en wat je eigen voorwaarden zijn waar je leven aan moet voldoen.
 • Is het je duidelijk waar je echte kracht ligt, zodat je een baan kunt gaan zoeken die daarbij past en meer voldoening geeft.
 • Ben je je bewust van je eigen valkuilen en mindf*cks, zodat je ze voortaan kunt herkennen en kunt voorkomen dat je er weer in stapt.
 • Voel je je rustiger, meer ontspannen en heb je weer genoeg overzicht om belangrijke beslissingen te nemen over je leven

Jouw investering voor het coaching programma is € 750,- (inclusief BTW). Je mag dit bedrag in één keer betalen, of in twee termijnen van elk € 387,50 (inclusief BTW).

persoonlijke groei

zij gingen je voor. wat zeggen klanten die met mij hebben gewerkt?

een betere balans

Kiezen voor jezelf! Het klinkt zo simpel en zo makkelijk totdat je het in de praktijk wil toepassen. Want er zijn genoeg ‘obstakels’ en dagelijkse verplichtingen waar wij niet onderuit komen.

Met de hulp van Dafne ben ik daarin goed op weg geholpen. Leren reflecteren en stil staan bij wat ik belangrijk vind, waar kan ik invloed op hebben.
Zo is er een beter balans gekomen tussen wat moet gebeuren en maak ik keuzes welke voor mij goed zijn.
Dank Dafne voor je hulp en de fijne (soms ook confronterend, maar dat is goed) gesprekken.

Maaike, 35

september 2018

waardevol coachingstraject

Dafne is betrokken, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak en kon alles met haar bespreken. Naar aanleiding van de gesprekken heb ik belangrijke beslissingen genomen. Dafne gaf haar mening niet over een situatie, maar stelde kritische vragen en ondersteunde mij in mijn denkprocessen. Ik ben zeer tevreden over de hulp Dafne mij heeft geboden en kan een coachingstraject bij haar aan iedereen aanbevelen!
Nadja, 26

letterlijk een verademing

Dafne is een prettige coach die haar vak goed verstaat en die ik eenieder zou aanraden die handvatten nodig heeft tijdens een persoonlijke zoektocht. Ze stelt de juiste vragen, komt professioneel over en heeft bruikbare oefeningen die je helpen je uit de zelfgemaakte eigen vicieuze cirkel te halen.

Tevens is ze sensitief want voelt de situatie snel haarfijn aan en kan je helpen de zaken met een kritische, maar ook frisse, verhelderende blik te bekijken. Letterlijk een verademing! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist Dafne mij na slechts enkele sessies de optionele paden te tonen, waardoor ik weer grip kreeg op de situatie.

Isabelle, 38

scherpe vragen en ruimte voor reflectie

De sessies met Dafne hebben mij enorm geholpen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ze was in staat mij op mijn gemak te laten voelen, ook wanneer we moeilijke onderwerpen bespraken. Daarna boekte ik progressie door een combinatie van scherpe vragen en het ruimte laten voor reflectie. Daarnaast hielp het meegegeven ‘huiswerk’ bij het focussen van de reflectie en hield het proces gaande ook buiten de sessies.

Ben, 32

Jij twijfelt. Je weet niet zeker of dit coaching programma wel voldoet aan je voorwaarden.

wanneer is dit programma niks voor jou?

 • Ik moet er niet aan denken om een minder hippe, maar fijnere baan te gaan zoeken. En vooral niet dat ik dan salaris in moet leveren.
 • Ik vind het fijn om iedere dag uitgeput te zijn door het constant bezig zijn met Instagram, Facebook en de juiste filtertjes.
 • Ik heb het eerste half jaar echt geen plek in mijn agenda, en wil het ook geen prioriteit geven.
 • Ik vind het best dat iedereen eerder aan de beurt komt dan ik zelf.
 • Leiderdorp is wel erg ver, dat reizen heb ik er niet voor over.
 • Stiekem vind ik het wel best dat anderen voor mij bepalen hoe ik mijn leven moet leven.

Ben je nog steeds aan het lezen? En moet je eigenlijk wel lachen om bovenstaande opsomming? Ja toch? Want als jij er klaar voor bent om je eigen voorwaarden te gaan bepalen. Dan komen we hier ook wel uit. 😉

Heb je nog vragen? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis 1 op 1 Inspiratiesessie van 30 minuten via Skype.

Ben je klaar voor een liefdevolle schop onder je kont? Laten we dan nu jouw voorwaarden voorop gaan zetten.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Liefs,
Dafne

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw mails met tips en tricks in de zoektocht naar een leven in balans. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This