+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

individuele coaching.

Jouw leven. Jouw voorwaarden.

Omdat we allemaal anders zijn, bied ik verschillende manieren om samen te werken. Op jouw manier, in jouw tempo, online of offline, individueel of in een groep.

workshop

Hoe zou het voor je zijn als je je balans weer (terug)vindt? Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen. Je leert het in de workshop Balans met Kinderen.

gratis sessie

In een gratis sessie van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je al direct kunt starten met jouw leven op jouw voorwaarden, en niet die van iemand anders.

1 op 1 traject

Gericht op het individu die op zoek is naar een structurele en duurzame verandering. Zorg jij altijd voor de ander en vergeet je jezelf daarbij? Wil je keuzes maken en zonder schuldgevoel weer richting aan je leven geven? Wil jij jouw leven leiden op jouw voorwaarden? Klik dan hier voor meer informatie.

online traject

In vijf maanden werk jij aan jouw leven op jouw voorwaarden. Vijf maanden, zes modules, video’s en een geprint werkboek helpen jou, samen met twee persoonlijke sessies naar dat leven toe. Start vandaag nog!

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw mails met tips en tricks in de zoektocht naar een leven in balans. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This