+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

individuele coaching.

Bewustzijn & zelfontplooiing vergroten.

Persoonlijke inzichten

Soms heb je behoefte aan nieuwe inzichten. Meer tijd en ruimte voor jezelf. Je komt op een punt waarop je denkt dat je jouw grenzen het bereikt. Kom je wel helemaal tot je recht? Haal je uit het leven wat er voor je inzit? Of wil je iets anders doen en zo je droom realiseren? Ben je op zoek naar jouw persoonlijke zingeving?

In beweging komen

Het kan zijn dat je dit punt bereikt omdat je geconfronteerd wordt met bepaalde omstandigheden of met grenzen aan je eigen kunnen. Het voelt alsof je vast zit en niet weet hoe je weer in beweging kunt komen. Het maakt eigenlijk niet uit wat de oorzaak is. Het gaat erom dat het anders kan. Dat je meer van je leven kunt maken dan je nu doet. Samen gaan we op zoek naar wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. Dat kan iets kleins zijn, of juist iets waar je al jaren tegenaan loopt.

Bewustzijn

We gebruiken jouw ervaringen en jouw beleving ervan om bewustzijn te kweken. Hierdoor kun je jezelf (weer) in beweging brengen en verder ontwikkelen. Op jouw manier, in jouw tempo, wanneer jij wil.

persoonlijke groei

Verbinden van hoofd en hart

Ik geloof dat alles wat je aandacht geeft, groeit. Deze groei ontstaat door aandacht aan jezelf te geven en een verbinding te maken tussen dat wat je denkt en dat wat je voelt. Tussen hoofd en hart. Mijn benadering hierbij is positief, we geven aandacht aan datgene dat er al wel is.

Wat is jouw vraag?

De meeste mensen hebben vragen als:

  • Wie ben ik nu eigenlijk en wat vind ik belangrijk?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Wat voor werk past bij me? Wat zijn mijn krachten? Hoe zet ik deze in?
  • Hoe krijg ik balans?
  • Hoe neem ik leiderschap over mijn leven (terug)?
  • Hoe doorbreek ik patronen?
  • Hoe leef ik het leven van mijn dromen?

Structurele en duurzame verandering

Ben jij op zoek naar een structurele en duurzame verandering? Wil jij je bewustzijn en zelfontplooiing vergroten? Of heb je gewoon dat duwtje in de rug nodig?

Dus net als in hospitality, zet ik met jou net dat ene stapje extra. Niet alleen een antwoord vinden op jouw persoonlijke vraag, maar ook de verwachting overtreffen.

 

Want iedereen kan groeien.

gratis sessie

Eigenlijk wil je het gewoon allemaal anders doen. Maar hoe pak je dat aan? Kun je daarbij wel wat hulp en inspiratie gebruiken? Dat kan met een gratis Skype Inzichtsessie van 20 minuten. Hierin coach ik je direct op een onderwerp zodat je kunt ontdekken of mijn coachingstijl bij jou past. Vraag hieronder aan en ik neem contact met je op.

1 op 1 traject

Hoe zou het voor je zijn als je wat liever voor jezelf bent, wat minder streng? Hoe fijn is het als je jouw perfectionisme eens opzij kunt zetten en je leven kunt gaan leiden zoals jij wil, met meer ruimte en tijd voor jezelf. Na dit traject maak je jouw eigen keuzes en geef je zonder schuldgevoel zelf richting aan je leven. 

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, als ik dan toch bezig ben, schrijf ik me ook meteen in voor jouw briljante mails met hacks om mijn eigen voorwaarden te bepalen. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This