+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

individuele coaching.

Jouw leven. Jouw voorwaarden.

Omdat we allemaal anders zijn, bied ik verschillende manieren om samen te werken. Op jouw manier, in jouw tempo, online of offline, individueel of in een groep.

workshop

Hoe zou het voor je zijn als dat gevoel van alsmaar moeten, meedoen, erbij horen en altijd je perfecte zelf moeten zijn, er niet meer is? Hoe relaxed zou het zijn als jij staat voor wat je echt wilt, zonder dat je het gevoel hebt dat er een filtertje over heen moet of het net een tandje harder en beter moet? Je leert het in de workshop Kiezen voor Jezelf.

gratis sessie

In een gratis sessie van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je al direct kunt starten met jouw leven op jouw voorwaarden, en niet die van iemand anders.

1 op 1 traject

Gericht op het individu die op zoek is naar een structurele en duurzame verandering. Zorg jij altijd voor de ander en vergeet je jezelf daarbij? Wil je keuzes maken en zonder schuldgevoel weer richting aan je leven geven? Wil jij jouw leven leiden op jouw voorwaarden? Klik dan hier voor meer informatie.

online traject

In vijf maanden werk jij aan jouw leven op jouw voorwaarden. Vijf maanden, zes modules, video’s en een geprint werkboek helpen jou, samen met twee persoonlijke sessies naar dat leven toe. Start vandaag nog!

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, als ik dan toch bezig ben, schrijf ik me ook meteen in voor jouw briljante mails met hacks om mijn eigen voorwaarden te bepalen. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This