groepstraject.

herken je dit?

 • Je bent ambitieus, maar je weet niet waar je met je ambitie heen moet. Iedereen om je heen lijkt de boel wel op orde te hebben en jij krijgt vaak te horen dat jij ook tot die categorie lijkt te behoren, alleen het voelt voor jou niet zo.
 • Je zou graag een leuke baan hebben waarin je iets kunt bijdragen aan de wereld. Je weet dat je veel kennis en waarde hebt, maar hoe je dat dan precies kan inzetten? En in welke baan is dat dan?
 • Je hebt een leuk leven, maar bij alles wat je doet zegt een stemmetje dat het perfect moet zijn. Van je inrichting, tot je outfit, tot je Instagram-posts. Je doet je best, maar bent nooit tevreden en eigenlijk word je er ook heel onzeker en ongelukkig van om dit Instawaardige leven te moeten leiden.
 • Je zou zo graag meer tijd willen hebben voor jezelf, maar je hebt geen idee hoe. Gewoon even op de bank zitten en een tijdje voor je uitstaren. Even niets hoeven, met niemand rekening houden en de tijd helemaal voor jezelf hebben.
 • Eigenlijk wil je het gewoon allemaal anders doen. Maar hoe pak je dat aan? Keuzes maken vind je sowieso al lastig, en helemaal als daar veel van afhangt. Stiekem weet je wel wat je moet doen om je situatie te veranderen, maar je bent bang dat het niet lukt.

hoe zou het voor je zijn als:

 • Je bewust bent van je ambitie, waarden en doel in je leven en je daardoor ook zelf het gevoel hebt inderdaad de boel op orde te hebben.
 • Je een baan hebt waarbij je iets kunt bijdragen aan de wereld en dat je je geld verdient met dat wat je het liefste doet.
 • Je dat perfectionisme los kan laten en een dagje niet elk verloren moment doorbrengt op Social Media. En als je dat dan wel doet je iets plaatst vanuit je hart, wat aansluit bij wie jij bent, in plaats van wat jouw feed van je verlangt.
 • Je bewust een kruis in je agenda zet en je daar ook aan houdt. En dan een moment pakt om iets te doen wat jij wil, ook als dat een hele middag Netflix in chillpak op de bank is (met thee en koekjes).
 • Je zeker weet dat het leven dat je nu op papier hebt, ook echt is wat jij wil. Een leven met meer diepgang en in voldoening, aansluitend op wie je wil zijn, waarbij je in balans bent, rust ervaart en gelukkig bent.

Kortom, hoe zou het voor je zijn als je wat liever voor jezelf bent, wat minder streng? Hoe fijn is het als je dat perfectionisme eens opzij kunt zetten en je leven kunt gaan leiden zoals jij wil, met meer ruimte en tijd voor jezelf. Als je zelf richting geeft aan je leven. Je baan je hobby is, je een bijdrage levert, je dat doet waar je van nature goed in bent. Je in balans bent, gelukkig bent en rust ervaart.

Klinkt dit als te mooi om waar te zijn? Nou dat valt wel meer hoor en het is makkelijker dan je denkt. Ook jij kunt voor jezelf kiezen. En ik kan je daarbij helpen.

dat is mogelijk met leven-op-jouw-manier.

Deze vijfdaagse training is ontstaan uit het beste wat ik eerder gedaan heb. En daarmee is het dus de beste weg naar een droomleven voor jou! Samen met maximaal vijf andere deelnemers gaan we in vijf dagdelen van vier uur op zoek naar jouw ideale leven. In vijf stappen realiseren we een missie voor jouw leven, door vast te stellen wie jij bent en wat jij wil.
Door de interactie in de groep, leer je van elkaars voorbeelden en elkaars proces. Je groeit samen, word door elkaar uitgedaagd, geïnspireerd en aangemoedigd in het bereiken van jouw doel. En om te zorgen dat dat ook echt lukt, ben ik dan ook nog die stok achter de deur.

Tussen de trainingen door zijn er twee weken om zelfstandig en onafhankelijk aan de slag te gaan met de inzichten en handvatten die je ontwikkeld hebt.
In de loop van de weken zal je ervaren dat dingen op zijn plaats vallen en dat je weet wat je te doen staat. Je boekt dus al meteen resultaat!

Na afloop van Leven-op-jouw-manier

 • Kun jij precies verwoorden wie jij bent, wat jij wil en hoe je dat gaat bereiken.
 • Ontdek je wat je uit het leven wil halen,
 • Krijg je moed en lef om te gaan veranderen
 • Krijg je inspiratie en motivatie om je dromen achterna te gaan.
 • En niet onbelangrijk, stap je nooit meer in je eigen valkuilen, omdat je ze herkent, erkent en dus voor kunt zijn.

Er ontstaat rust bij je en je voelt je vrij en krachtig om te doen wat jij wil. Je leeft je leven op jouw manier: authentiek, autonoom en in vrijheid. Je kiest voor jou! Hoe fijn is dat?

investering.

Allereerst is deze training een investering in tijd, tijd in jezelf. We zien elkaar vijf keer een dagdeel in ruim twee maanden en ik vraag je tussendoor ook aan de slag te gaan. Het resultaat van deze training is dan ook voor een groot deel afhankelijk van jouw motivatie en inzet om een leven te gaan leiden op jouw manier.

De financiële investering van Leven-op-jouw-manier is 575 euro inclusief 21% BTW. Betalen in termijnen kan ook: je betaalt dan twee termijnen van 300,00 euro inclusief 21% BTW.

persoonlijke groei

zij gingen je voor.

rust, open en praktisch

Dafne straalt veel rust uit, is open en gaat direct praktisch aan de slag met je. Hierbij heeft Dafne aandacht voor jou en maakt ze verbinding met jouw denken en wat jij voelt. Dafne weet jou in beweging te brengen door eerst te onderzoeken waar het nu echt om gaat.

Ik heb Dafne altijd (en nog steeds) als een zeer warme en inspirerende vrouw ervaren die zeer deskundig en gedreven is in haar werk.  Dafne heeft haar coach vaardigheden weten te combineren met haar expertise in de hospitality en dat is een gouden combinatie.

Stephanie Roest, 31

Professioneel Coach, Stephanie Roest Coaching

een coach die haar vak verstaat

Ik heb Dafne leren kennen als een persoon die haar taak en rol serieus neemt en oppakt. Haar gedrevenheid en zorgvuldigheid in combinatie met hoge mate van interesse in de medemens is een uitstekende combinatie in haar rol als coach.

Een coach die haar vak verstaat en bereid is om samen met de coachee te onderzoeken waar het echt om gaat en aan de hand van een plan toe te werken naar de gewenste situatie.

Als opleider van een erkend Post HBO opleiding tot Coach kan ik iedere coachee een coach als Dafne aanbevelen.

Anthony Sinke

Coach/ Opleider TC Academy, TC Academy

wanneer moet je absoluut deelnemen?

 • Als je het zat bent om alleen maar voor anderen te zorgen en niet voor jezelf.
 • Als je je realiseert dat goed ook goed genoeg is.
 • Als je nu ook eens lege plekken in je agenda wil.
 • Als je die baan wil die jou voldoening geeft en waar je helemaal op je plek zit.
 • Als je klaar bent voor richting in je leven.
 • Als je nu concreet wil weten welke stappen je moet zetten om verder te komen en welke patronen je daarbij moet doorbreken.

 

wanneer moet je hier niet aan deelnemen?

 • Als je nog niet klaar bent om de confrontatie met je ogenschijnlijk fantastische leven aan te gaan.
 • Als je eigenlijk nog niet klaar bent voor verandering.
 • Als je nog niet klaar bent voor actie, je nog eens een Instagram foto post met een paar filters en 10 hashtags waar je niet achter staat, en het wel best zo vindt.
 • Als je denkt, ik heb een goede baan en veel vrienden en kan dit zelf ook wel uitvinden.
 • Als je eerst nog op zoek wil naar die ideale partner of dat droomhuis en denkt dat het dan allemaal goed komt.
 • Als je denkt, ik heb hier helemaal geen tijd voor en al helemaal niet om tussendoor ook nog opdrachten te maken.
 • Als je denkt, Leiderdorp dat is veel te ver weg. Die (maximaal) 1,5 uur reizen is teveel moeite voor een leven met meer diepgang en zingeving.
 • Als je denkt, mijn leven is wel goed zo, als ik over 5 jaar wakker wordt en het is nog steeds zoals het nu is, is het ook wel goed.
 • Als je denkt, samen in een groep, dat is niets voor mij. Kijk dan eens bij het Ik-kies-voor-mij traject.

Het zouden allemaal argumenten kunnen zijn, en zo kan ik er nog wel meer bedenken. Maar zijn dit niet allemaal excuses die je voor jezelf aandraagt om dat uit te stellen wat je al heel lang uitstelt? Jouw eigen keuzes maken, voor jezelf kiezen, en het leven gaan leiden wat jij wil! En waarom lees je anders deze pagina?

Ben je bereid op te staan en jezelf serieus te nemen? Weet, niets komt voor niets. Het gaat om tijd of geld of een combinatie van beiden. Maar jouw ideale leven is dat echt waard!

Ben je geïnteresseerd in Leven-op-jouw-manier maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn E-book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen meer tijd voor jezelf krijgt, direct en zonder veel gedoe!

Heb je nog vragen? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis 1 op 1 Inzichtsessie van 20 minuten via Skype.

contact.

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

  Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

  Share This