+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

workshop.

jij verlangt op maandagmorgen al naar het weekend. en op vrijdagmiddag naar de maandag.

Het is een ordinaire woensdagmiddag. Je knaagt op je potlood en probeert de notulen van de vergadering straks door te lezen, maar je komt er niet doorheen. Eigenlijk kan je niet wachten tot het vrijdag is. Sterker nog, maandag wilde je al dat het vrijdag was. Je baan kost je al tijden meer energie dan het salaris oplevert..

Tegelijkertijd zie je als een berg op tegen het weekend. Al die verplichte nummers; festivals, dates met vriendinnen, yoga, en dan ook nog die familieverjaardag. Best leuk hoor allemaal, maar soms zou je het op een gillen willen zetten en je een heel weekend op willen sluiten; op de bank met een pot thee, een dik boek, chillbroek aan en zonder mascara.

Maar je klaagt niet, want je hebt niks om over te klagen. Toch?

herken je dit?

 • Op vrijdagmiddag kom je uitgeblust thuis en wil je op de bank ploffen om er nooit meer af te komen. Maar je moet nog op stap met vriendinnen, naar yoga, bij je moeder langs…
 • Je werkt kost je zoveel energie dat het niet meer in verhouding staat met het salaris dat je binnen harkt.
 • Je hebt continu een gevoel van onrust in je lijf. Plus nog een hele berg andere, wazige klachten.
 • Alles doe je om erbij te horen, maar eigenlijk word je er verdrietig van.
 • Die sneakers in de hoek lonken naar je, toch trek je je hakken maar weer aan.
 • Echt lekker is het eten niet in dat nieuwe tentje, toch post je maar een happy selfie op Instagram #lovemylife #fitgirl #nofilter.
 • Stapeldol ben je op je vriendinnen, maar niemand luistert naar wat je echt zegt. Stiekem ben je opgelucht als er 1 jullie afspraak afbelt.

Hoe zou het voor je zijn als dat gevoel van onrust weg zou zijn? Dat gevoel van alsmaar moeten, meedoen, erbij horen en altijd je perfecte zelf moeten zijn? Hoe relaxed zou het zijn als jij staat voor wat je echt wilt, zonder dat je het gevoel hebt dat er een filtertje over heen moet of het net een tandje harder en beter moet?

waarom zou jij niet kiezen voor jezelf?

als je kiest voor jezelf dan:

 1. Bruis je op vrijdagmiddag nog van de energie om het hele weekend te doen waar jij zin in hebt.
 2. Is je baan stiekem je hobby, zit je volledig senang op je plek en geeft het je een nieuwe boost in plaats van dat het je leeg trekt.
 3. Durf jij nee te zeggen tegen dingen die niet goed voor je zijn, en sta je voor waar je zelf voor kiest.
 4. Heb je een overzichtelijke agenda, gevuld met plannen en mensen die goed voelen.
 5. Kan het je geen **** schelen wat anderen ervan denken dat jij op volleybal wil in plaats van op bikram yoga.
 6. Woon je net zo lief in een slaperig dorp als in the city that never sleeps.

Wat denk je? Ben jij er klaar voor de eerste stappen naar het leiden van jouw leven? En niet dat van iemand anders? Een leven waar je zelf richting aan geeft.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ik weet zeker dat het voor jou ook is weggelegd. Je hoeft niet meteen een berg te beklimmen; iedere reis begint met een eerste stap.

in de workshop:

 • Vertel ik je mijn verhaal en over welke hobbels ik ben gestapt om nu het leven te leiden zoals ik het wil.
 • Daag ik je uit om je droomleven in kaart te brengen.
 • Peuter ik die belemmerende gedachten los, om ze vervolgens in de prullenbak te kieperen.
 • Gaan we op zoek naar wat jou echt blij maakt; in je werk, maar ook thuis en in je omgeving.
 • Leer ik je waarom “Nee” een volledige zin is.
 • Gaan we op een praktische manier aan de slag om de eerste hobbels te nemen.

Kortom een middag vol ideeën, inspiratie, humor, tips en af en toe misschien ook een liefdevolle schop onder je kont. Maar vooral veel kennis en ervaring die jou gaan helpen op weg naar jouw ideale leven. En ja, dat zorgzame horecaverleden blijft toch in mijn bloed zitten, dus ik zorg ook goed voor de innerlijke mens!

praktische informatie

 • Datum: vrijdag 31 mei 2019, 13.00 – 16.00 uur
 • Adres: Van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp
 • Investering: 35 euro inclusief 21% btw

als je naar huis gaat:

 • Zit je hoofd vol inspiratie.
 • Heb je een plan voor je eerste stappen op weg naar dat leven zoals jij het wilt leiden.
 • Kan je niet wachten om de eerste veranderingen aan te brengen.
 • Heb je al een aantal onzin-activiteiten geschrapt uit je agenda en afspraken verplaatst of gecanceld.
 • Heb je op een rijtje aan welke voorwaarden jouw leven voortaan moet voldoen.
 • En niet onbelangrijk: je weet ook welke beren je gaat tegenkomen en hoe je die kunt overwinnen.

Ben jij klaar voor een berg inspiratie? Je realiseert je wel dat je leven er vanaf nu anders uit gaat zien hè?

twijfel je nog? zij gingen je voor.

een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, 33

juli 2018

onwijs geïnspireerd

Samen met 4 anderen volgde ik de workshop “kiezen voor jezelf” bij Dafne. Het was een leerzame middag. Vooral de combinatie van praktische opdrachten en interessante gesprekken waren een Eye-opener. Dafne was echt een super coach deze middag. Ze stelde ons op ons gemak en daagde ons uit om wat langer stil te staan bij de dingen waar we echt gelukkig van worden en welke dingen ons belemmeren in het vinden van ultiem geluk. Ik ging onwijs geïnspireerd naar huis!

Niki

juli 2018

vriendelijk en zeer professioneel

Dafne is een fijne coach die jouw zelf laat nadenken over je eigen vragen. Vriendelijk en zeer professioneel! Echter heb ik 1 sessie ervaren en na deze sessie is mij al veel meer duidelijk geworden betreft mijn eigen leven en de keuzes die daar bij horen.

Dafne ga zo door!

Kimberly

juli 2018

je moet vooral niet komen als…

 • Je leven wel goed is zo en je het prima vindt dat over vijf jaar je leven nog steeds bepaald wordt door anderen.
 • Veranderen gelijk staat aan gedoe voor jou en je daar helemaal geen tijd voor hebt nu.
 • Leiderdorp te ver weg is voor je. Ja dat zou een argument kunnen zijn. Ik heb wel eens in een hotel overnacht om bij een training te zijn en ik ken ook iemand die 20 uur vliegt om haar coach te zien, dus afstand is een relatief begrip. Wat je jezelf zou moeten afvragen is of het de investering van maximaal 1,5 uur reizen waard is om inzichten te krijgen waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Hey, je leest nog steeds! Waar wacht je dan op? Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd in de Workshop Kiezen voor Jezelf, maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn E-book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen meer tijd voor jezelf krijgt, direct en zonder veel gedoe!

Heb je nog vragen? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis 1 op 1 Inzichtsessie van 30 minuten via Skype.

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, als ik dan toch bezig ben, schrijf ik me ook meteen in voor jouw briljante mails met hacks om mijn eigen voorwaarden te bepalen. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This