+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

lunch & learn

Even tijd voor jezelf – Lunch

Jouw agenda puilt uit met afspraken, etentjes, sporten, werk en nog meer leuke dingen. Super leuk, maar soms wil je ook wel eens een keer niks.

Maar hóe dan?

herken je dit?

 • Je hebt een druk leven en doet ontzettend veel leuke dingen. Maar eigenlijk weet je nou niet zo goed meer of je dat zelf zo leuk vindt, of dat je omgeving dat vindt;
 • Alles doe je om erbij te horen, maar eigenlijk word je er verdrietig van;
 • Als je dan een keer een spaarzaam momentje ‘vrij’ bent, heb je werkelijk geen idee wat je moet gaan doen en zit je door je tijdlijn te scrollen op de bank;
 • Je hebt continu een gevoel van onrust in je lijf. Plus nog een hele berg andere, wazige klachten;
 • Stapeldol ben je op je vriendinnen, maar niemand luistert naar wat je echt zegt. Stiekem ben je opgelucht als er één jullie afspraak afbelt.

Hoe zou het voor je zijn als dat gevoel van onrust weg zou zijn? Dat gevoel van alsmaar moeten, meedoen, erbij horen en altijd je perfecte zelf moeten zijn? Hoe relaxed zou het zijn als jij staat voor wat je echt wilt, zonder dat je het gevoel hebt dat er een filtertje over heen moet of het net een tandje harder en beter moet?

waarom zou jij niet kiezen voor jezelf?

Als je kiest voor jezelf dan:

 • Is je leven misschien nog steeds druk, maar wel met dingen waar jij voor hebt gekozen;
 • Kan het je helemaal niks schelen wat de ander ervan vindt als jij besluit op volleybal te gaan in plaats van op barre workout;
 • Plan jij vrije momenten in om te doen waar jij zin in hebt, ook als dat oeverloos door je tijdlijn scrollen is;
 • Durf jij nee te zeggen tegen dingen die niet goed voor je zijn, en sta je voor je eigen keuzes;
 • Kijk je elke keer weer uit naar die eetafspraak met je vriendinnen.

wat denk je? ben jij er klaar voor de eerste stappen naar het leiden van jouw leven? en niet dat van iemand anders? een leven waar je zelf richting aan geeft.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ik weet zeker dat het voor jou ook is weggelegd. Je hoeft niet meteen een berg te beklimmen; iedere reis begint met een eerste stap.

En deze lunch is die eerste stap. Tijd maken voor wat jij nu wil. Even geen rekening houden met anderen, maar met aandacht bezig zijn met wie bij bent, wat jij kunt en wat jij wil.

Dus ben jij klaar voor de eerste stappen naar het leiden van je leven zoals jij wil? Schrijf je dan nu in!

tijdens de lunch…

 • Vertel ik je mijn verhaal en over welke hobbels ik ben gestapt om nu het leven te leiden zoals ik het wil;
 • Daag ik je uit om je droomleven in kaart te brengen;
 • Gaan we op zoek naar wat jou echt blij maakt; in je werk, maar ook thuis en in je omgeving;
 • Leer ik je waarom “Nee” een volledige zin is;
 • Gaan we op een praktische manier aan de slag om de eerste hobbels te nemen.

Kortom een lunch vol ideeën, inspiratie, humor, tips en af en toe misschien ook een liefdevolle schop onder je kont. Maar vooral veel kennis en ervaring die jou gaan helpen op weg naar jouw ideale leven. En ja, dat zorgzame horecaverleden blijft toch in mijn bloed zitten, dus ik zorg ook goed voor de innerlijke mens!

praktische informatie:

Datum: neem contact met me op voor de eerst volgende datum
Adres: Van der Valk Boumanweg 222, 2352 JG, Leiderdorp
Investering: 25 euro inclusief 21% btw (en ja, dat is dus inclusief heerlijke lunch. Een koopje dus!)

als je naar huis gaat…

 • Zit je hoofd vol inspiratie, zin en energie;
 • Heb je een plan voor je eerste stappen op weg naar dat leven zoals jij het wilt leiden;
 • Heb je al een aantal onzin-activiteiten geschrapt uit je agenda en afspraken verplaatst of gecanceld;
 • En niet onbelangrijk: je weet ook welke beren je gaat tegenkomen en hoe je die kunt overwinnen.

twijfel je nog? zij gingen je voor.

vriendelijk en zeer professioneel

Dafne is een fijne coach die jouw zelf laat nadenken over je eigen vragen. Vriendelijk en zeer professioneel! Echter heb ik 1 sessie ervaren en na deze sessie is mij al veel meer duidelijk geworden betreft mijn eigen leven en de keuzes die daar bij horen.

Dafne ga zo door!

Kimberly

letterlijk een verademing

Dafne is een prettige coach die haar vak goed verstaat en die ik eenieder zou aanraden die handvatten nodig heeft tijdens een persoonlijke zoektocht. Ze stelt de juiste vragen, komt professioneel over en heeft bruikbare oefeningen die je helpen je uit de zelfgemaakte eigen vicieuze cirkel te halen.

Tevens is ze sensitief want voelt de situatie snel haarfijn aan en kan je helpen de zaken met een kritische, maar ook frisse, verhelderende blik te bekijken. Letterlijk een verademing! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist Dafne mij na slechts enkele sessies de optionele paden te tonen, waardoor ik weer grip kreeg op de situatie.

Isabelle, 38

een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, 33

juli 2018

waarom zou je niet willen komen?

 • Als je je leven op dit moment wel prima vindt en nog wel even door kan gaan met voor iedereen behalve jezelf zorgen;
 • Als je niet zo van lekker eten houdt;
 • Als je liever niet in een groep deelneemt, maar vraag hier dan een Skype Inzichtsessie van 30 minuten aan;
 • Als je nog niet klaar bent voor een confrontatie met jouw beren op de weg;
 • Als je denkt, Leiderdorp dat is wel ver weg. Ja dat kan. Maar afstand is een relatief begrip. Ik overnacht wel eens in een hotel om mijn coach te kunnen zien bijvoorbeeld. Wat je jezelf zou moeten afvragen is of het de investering van maximaal 1,5 uur reizen waard is om inzichten te krijgen waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Ben je geïnteresseerd in de Lunch & Learn maar is dit nog niet het moment? Download dan nu mijn E-book waarin je leert hoe je in drie praktische en snelle stappen meer tijd voor jezelf krijgt, direct en zonder veel gedoe!

Heb je nog vragen? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis 1 op 1 Inzichtsessie van 30 minuten via Skype.

contact.

contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw mails met tips en tricks in de zoektocht naar een leven in balans. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This