Ervaringen

Jezelf weer leren kennen

Voordat ik begon met The Mom Method, was ik al druk bezig mijn balans te vinden. Ik zat niet lekker in mijn vel door een relatie die niet meer werkte. Mijn balans kwam steeds meer terug, maar ik kwam niet tot het moment dat alles klopte.

Mijn balans verbetert zich steeds meer, alles wat ik heb geleerd uit het programma neem ik steeds meer mee in mijn leven.

Mijn grootste leermoment was, dat je jezelf echt weer leert kennen. Wat nu belangrijk voor mij is, in werk, kinderen, relatie. En wie ik zelf nu echt ben. Dat het oké is om hulp te vragen en je als moeder ook echt tijd voor jezelf nodig hebt.

Ik zit nu beter in mijn vel, ik heb geleerd net even meer en anders over bepaalde dingen na te denken. Dingen die belangrijk voor mij zijn, en dingen die ik net even anders wil gaan doen zodat ik daar gelukkiger in ben. Wanneer ikzelf gelukkig ben, zijn mijn kinderen dat ook meer.

Ik zou Dafne aan iedereen aanraden. Ze helpt je, denkt met je mee en praat erg fijn.

Mom of 2

januari 2020

Meer zelfinzicht door leuke oefeningen

Ik begon met The Mom Method om meer zelfinzicht te krijgen en daardoor beter om te kunnen gaan met de stress van het gezinsleven. Relaxter worden en meer loslaten.

Meer zelfinzicht is zeker gelukt door de leuke en goede oefeningen. Loslaten gaat steeds beter maar is iets waar ik nog steeds aan moet werken.

Mijn grootste leermoment? Dat het ook goed is zoals het nu is en dat ik mij daar prima bij voel. Dafne is heel rustig, professioneel en de uitleg is erg duidelijk. Ze gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik alles kon delen.

Mom of 3

januari 2020

Kiezen voor jezelf en een goede moeder zijn versterkt elkaar

The Mom Lunch. Eigenlijk ben ik niet zo van de vrouwen, zeker niet meerdere bij elkaar😝. Ik ben meer een Tomboy, een mannenmens zeg maar. Toch sprak de uitnodiging me aan en ben ik gelukkig gegaan. Wat een verademing! Al vanaf het eerste moment weet Dafne een ontspannen en vooral ook veilige sfeer te creëren waarin iedereen zich al snel open en kwetsbaar durft op te stellen. Resultaat: Openhartige gesprekken en heel veel herkenning en Aha momenten. Mijn grootste inzicht? Dat ik dus niet de enige moeder ben die het lastig vindt om echt te doen waar ik blij van word, zonder schuldgevoel welteverstaan. En dat kiezen voor jezelf én een goede moeder zijn elkaar niet uitsluiten maar juist versterken.
Herkenbaar? Dan raad ik je aan eens in gesprek te gaan met Dafne. Gun het jezelf gewoon….

Laura, Mom of 2

november 2019

Een hele mooie bijdrage

Ik heb genoten van de goede gesprekken en inzichten tijdens The Mom Lunch. Los van een heerlijke lunch was het ook fijn om te merken hoe alle moeders er verschillend in staan maar toch ook hetzelfde. Uiteindelijk wil iedereen zich gewoon goed voelen over het geheel, ik denk dat Dafne hierin een hele mooie bijdrage kan leveren. Ik raad The Mom Lunch zeker aan. Dafne, bedankt voor je tijd, je woorden en je gastvrijheid!
Aisha, Mom of 2

november 2019

Ongestoord kletsen over moederschap

Als werkende moeder heb ik weinig tijd puur voor mezelf. Bij The Mom Lunch kon ik ongestoord kletsen met andere moeders over het moederschap en alle uitdagingen die er bij komen kijken. Dafne heeft een hele open en prettige sfeer gecreëerd waarbij er genoeg ruimte was om naar elkaar te luisteren en elkaar adviezen te geven. 

Daphne, Mom of 1

november 2019

Relativerend en soms ook juist confronterend

Ik had het geluk The Mom Lunch bij te wonen. En ik zeg bewust ‘het geluk’ want het werd een hele gezellige en ook leerzame middag. Onder leiding van Dafne hebben we samen echt goede en vooral eerlijke gesprekken gevoerd. Dat werkt vooral relativerend, maar soms ook juist confronterend. Tot ver na de lunch heb ik bepaalde gedachtes nog door m’n hoofd laten gaan en het heeft er wat mij betreft voor gezorgd dat ik me een (nog) sterkere moeder ben gaan voelen. Dafne is super professioneel en weet precies wanneer ze moet ‘inhaken’ om ons bewust te maken van bepaalde onderwerpen. Dat doet ze op een hele eigen, oprechte en empathische manier. En dat voelt echt goed!
Marieke, Mom of 2

november 2019

Oprechte interesse, gevatte opmerkingen en de harde waarheid

Wat was het fijn om met Dafne te werken! Met haar enthousiasme, behulpzaamheid, eerlijkheid gaf ze mij het gevoel mij echt te willen helpen en vooral mij verder wilde helpen.
 
Oprechte interesse, gevatte opmerkingen en soms harde waarheid gaf mij juiste duwtjes in de rug om keuzes te (durven) maken en op mijzelf te vertrouwen. Ze gaf mij het inzicht dat ik vaak, of “eigenlijk” altijd al weet welke kant ik op wil alleen komt het soms niet uit of is het niet conveniënt om die keuzes te maken.
 
Dus mocht je op zoek zijn naar een professionele coach die niet met je mee praat maar kijkt naar wat jij nodig hebt en soms je een spiegel voorhoud? Dan ben je bij Dafne zeker aan het goede adres en ik zou haar zeker graag aanbevelen.
Marte

december 2018

Letterlijk en figuurlijk in beweging

De workshop onder begeleiding van Dafne van Benschop is een ontzettend doeltreffende manier om inzichtelijk voor jezelf te maken wat voor jou belangrijk is, hoe je je eigen leven kan leiden en wat je daarvoor nodig hebt / dient te veranderen.
De setting waarin de workshop wordt verzorgd door Dafne is ontzettend fijn en samen met andere deelnemers kom je meteen tot inzichten en daagt Dafne je uit om hiermee voor jezelf (direct) aan de slag te gaan. Tevens gaf Dafne iedere deelnemer persoonlijke aandacht tijdens de workshop en de ruimte om haar (coach)-vraag toe te lichten en daarover in gesprek te treden.

Je wordt letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht tijdens de workshop wat ik een kracht vond van Dafne in haar begeleiding van ons allen.

Ik zou de workshop zeker aanraden als je meer richting aan je leven wilt geven en-/of om een laagdrempelig manier kennis wil maken met coaching en wat dit verder voor jou kon betekenen.

Stephanie

september 2018

Een aanrader voor een duwtje in de juiste richting

De workshop ‘Kiezen voor Jezelf’ bij Dafne heeft me weer verder op weg te komen in de zoektocht naar een nieuwe job. Ik vroeg me van te voren af of ik het niet compleet over een andere boeg moest gooien. Niet meer in loondienst maar ZZP’en, voor mezelf beginnen of terug de studieboeken in. Door de begeleiding van Dafne en de gesprekken met de anderen die tijdens de workshop aanwezig waren kwam ik tot het inzicht dat ik eigenlijk heel erg tevreden ben met mijn leven, alleen werk is een zesje. En ik ben me af gaan vragen of dat nu eigenlijk zo erg is. Ik zou er graag minstens een zeven van willen maken zonder dat ik inlever op andere aspecten uit mijn leven en ben tot de conclusie gekomen dat ik daarvoor eigenlijk dicht moet blijven bij het carrièrepad dat ik ben ingeslagen. Alleen nèt even anders. Dat ik tot deze conclusie zou komen in een paar uurtjes had ik niet verwacht. De workshop was super georganiseerd en iedereen kreeg de ruimte om te vertellen wat ze wilden, óf juist niet wilden vertellen. Dafne luistert goed, laat vooral jou aan het woord en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede balans of even een duwtje in de juiste richting nodig heeft.

Viola, Mom of 2

juli 2018

Ontzettend waardevol

Ik ben 39 jaar en heb een traject bij Dafne gevolgd omdat ondanks goede vooruitzichten mijn loopbaan en carrière zich niet ontwikkelden zoals ik had gepland en/ of gehoopt. Iedere bespreking met Dafne leverde nieuwe inzichten en leermomenten op die hielpen om ook buiten de afspraken na te denken over constructieve oplossingen voor belemmeringen voor de vooruitgang in de loopbaan. De inspiratie die haar adviezen en de gesprekken met Dafne opleverden heb ik als ontzettend waardevol ervaren. Ik heb duidelijker voor ogen hoe ik het door mij gewenste resultaat kan bereiken. Niet alleen vanwege haar deskundigheid en professionaliteit zou ik iedereen die op zoek is naar loopbaanadvies willen aanraden om een traject bij haar te volgen, ook zeer zeker vanwege de fijne en vertrouwelijke omgeving die zij wist te creëren. Hierdoor kon snel tot de kern van problemen worden gekomen en konden snel reële strategieën worden besproken. Ik ben zelf van plan om weer bij haar aan te kloppen nadat het resultaat is bereikt van de stap die we nu hebben besproken en als ik weer vastloop.

Mom of 1

maart 2018

Grote dosis aan ervaring en inzichten

Dafne is een hele fijne coach, met zeer doortastende luister kwaliteiten.

Zij heeft mij in een kort tijdsbestek naast de coachingsvraag, ook met een aantal andere uitdagingen nieuwe inzichten kunnen geven. Door middel van praktische toepasbare tips&trucs eigen te maken, is het niet alleen nuttig in (of kort na) de sessie!

Door kritische vragen te stellen, en mij weer op het pad te zetten wanneer er werd afgedwaald, is het een goede ontdekkingstocht geweest waar ik met een frisse blik ben uitgekomen. Haar kalme en vriendelijke houding, samen met een grote dosis aan ervaring en inzichten, heb ik als erg inspirerend ervaren.

Elize

januari 2018

Onwijs geïnspireerd

Samen met 4 anderen volgde ik de workshop “kiezen voor jezelf” bij Dafne. Het was een leerzame middag. Vooral de combinatie van praktische opdrachten en interessante gesprekken waren een Eye-opener. Dafne was echt een super coach deze middag. Ze stelde ons op ons gemak en daagde ons uit om wat langer stil te staan bij de dingen waar we echt gelukkig van worden en welke dingen ons belemmeren in het vinden van ultiem geluk. Ik ging onwijs geïnspireerd naar huis!

Niki

juli 2018

Scherpe vragen en ruimte voor reflectie

De sessies met Dafne hebben mij enorm geholpen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Ze was in staat mij op mijn gemak te laten voelen, ook wanneer we moeilijke onderwerpen bespraken. Daarna boekte ik progressie door een combinatie van scherpe vragen en het ruimte laten voor reflectie. Daarnaast hielp het meegegeven ‘huiswerk’ bij het focussen van de reflectie en hield het proces gaande ook buiten de sessies.

Anoniem, 32

februari 2018

Waardevol coachingstraject

Dafne is betrokken, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak en kon alles met haar bespreken. Naar aanleiding van de gesprekken heb ik belangrijke beslissingen genomen. Dafne gaf haar mening niet over een situatie, maar stelde kritische vragen en ondersteunde mij in mijn denkprocessen. Ik ben zeer tevreden over de hulp Dafne mij heeft geboden en kan een coachingstraject bij haar aan iedereen aanbevelen!
Nadja

februari 2017

Rust, open en praktisch

Dafne straalt veel rust uit, is open en gaat direct praktisch aan de slag met je. Hierbij heeft Dafne aandacht voor jou en maakt ze verbinding met jouw denken en wat jij voelt. Dafne weet jou in beweging te brengen door eerst te onderzoeken waar het nu echt om gaat.

Ik heb Dafne altijd (en nog steeds) als een zeer warme en inspirerende vrouw ervaren die zeer deskundig en gedreven is in haar werk. Dafne heeft haar coach vaardigheden weten te combineren met haar expertise in de hospitality en dat is een gouden combinatie.

Stephanie

november 2016

Letterlijk een verademing

Dafne is een prettige coach die haar vak goed verstaat en die ik eenieder zou aanraden die handvatten nodig heeft tijdens een persoonlijke zoektocht. Ze stelt de juiste vragen, komt professioneel over en heeft bruikbare oefeningen die je helpen je uit de zelfgemaakte eigen vicieuze cirkel te halen.

Tevens is ze sensitief want voelt de situatie snel haarfijn aan en kan je helpen de zaken met een kritische, maar ook frisse, verhelderende blik te bekijken. Letterlijk een verademing! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist Dafne mij na slechts enkele sessies de optionele paden te tonen, waardoor ik weer grip kreeg op de situatie.

Isabelle, Mom of 2

maart 2018

Vriendelijk en zeer professioneel

Dafne is een fijne coach die jouw zelf laat nadenken over je eigen vragen. Vriendelijk en zeer professioneel! Echter heb ik 1 sessie ervaren en na deze sessie is mij al veel meer duidelijk geworden betreft mijn eigen leven en de keuzes die daar bij horen.

Dafne ga zo door!

Kimberly

juli 2018

Een coach die haar vak verstaat

Ik heb Dafne leren kennen als een persoon die haar taak en rol serieus neemt en oppakt. Haar gedrevenheid en zorgvuldigheid in combinatie met hoge mate van interesse in de medemens is een uitstekende combinatie in haar rol als coach.

Een coach die haar vak verstaat en bereid is om samen met de coachee te onderzoeken waar het echt om gaat en aan de hand van een plan toe te werken naar de gewenste situatie.

Als opleider van een erkend Post HBO opleiding tot Coach kan ik iedere coachee een coach als Dafne aanbevelen.

Anthony Sinke

Coach/ Opleider TC Academy, november 2016

Share This