The Mom Method

Weer een dag voorbij. Waar blijft de tijd? Niet alleen groeien jouw kids als kool (waren ze nog maar zo klein dat je niet anders kón dan de hele dag met ze knuffelen en op de bank liggen), maar de tijd lijkt sinds zij er zijn wel drie keer zo snel te gaan. En je krijgt drie keer zo weinig gedaan. Maar hebt het megadruk. En doet alles tegelijk, en dus maar half.

Zo kom je geregeld om twee over zes aan bij het kinderdagverblijf, waar jouw kids met de jas al aan ongeduldig en moe op je staan te wachten. Een half uur daarvoor ben je letterlijk weggerend uit die belangrijke meeting, omdat manlief al een uur in de file staat en het echt niet ging redden om de kids te halen.

En terwijl je met een kind op je arm, een ‘verse’ pizza onder je andere arm en een potje Olvarit in je tas naar de fiets loopt, voel je je schuldig. Omdat het elke dag een race is voor jou of manlief om op tijd te komen bij het kinderdagverblijf en je simpelweg niet weet hoe je dat anders kan oplossen. Omdat je in die tijd dat je gisteravond eindelijk een afleveringetje Netflix keek ook een pastasaus had kunnen maken in plaats van een potje Olvarit en deze ‘verse’ pizza die je zojuist uit het koelvak van de supermarkt trok…

Is dit jouw leven?

Mooi! Dat was ook mijn leven. Maar het kan ook anders. Een leven waarin je gezin, werk en tijd voor jezelf wel kunt combineren. Waarbij het een het ander niet hoeft uit te sluiten, maar dat het juist elkaar kan versterken.

Zodat:

 • Je weer oprecht kunt genieten van momenten met jouw gezin.
 • Je dingen voor jezelf doet waar jij van geniet en oplaadt en daardoor regelmatig naar de sportschool gaat, of misschien juist wel even Netflixend op de bank ligt, en dat allemaal zonder je schuldig te voelen.
 • Je gezin, werk en tijd voor jezelf zo met elkaar weet te verbinden dat je tijd hebt voor alle drie, zonder dat je het gevoel hebt bij een van de drie tekort te schieten.
 • Je meer in het hier en nu leeft in plaats van in je hoofd, met alles wat nog moet vandaag en morgen…
 • Je staat achter de keuzes die jij als moeder maakt, want het is jouw kroost en jij weet wat het beste voor hen is.
 • Je het gevoel hebt dat er evenwicht is in jouw leven en dat je rustig en ontspannen maakt.

Wil je dat ook? Dit is je kans!

Speciaal voor jou heb ik een online programma ontwikkeld, The Mom Method. Samen, online, op momenten die jou uitkomen, in jouw tempo (maar minimaal in drie maanden), met aandacht voor jou.

En daardoor krijg jij de drie belangrijkste pijlers van jouw leven weer in evenwicht:

Je voelt je rustiger, meer ontspannen en hebt genoeg overzicht om belangrijke beslissingen te nemen over jouw leven.

Je hebt aandacht voor jouw gezin en maakt bewust de tijd (die veel te snel gaat) met jouw kinderen mee.

Omdat ik weet hoe belangrijk het is om als moeder goed in je vel te zitten en ik dat elke moeder gun, nodig ik je uit om mee te doen met het allereerste online programma.

Wat gaan we doen?

The Mom Method bestaat uit drie fases, ingedeeld in modules. Elke twee weken ontvang je een nieuwe module waar je in jouw eigen tijd aan kunt werken. Elke module bestaat uit een stukje theorie en een aantal opdrachten (kost je ongeveer 1 uur per module). Lukt het een week niet, no worries, het programma blijft in zijn geheel nog zes maanden na afloop voor je beschikbaar. Daarnaast trappen we af met een 1 op 1 sessie (live bij mij in Leiderdorp of online via Zoom) en krijg je gedurende die drie maanden nog twee momenten waarop we een 1 op 1 sessie van maximaal een uur kunnen houden. Wanneer en waar we die sessies houden, dat is helemaal aan jou. In de sessies bespreken we de opdrachten en wat deze voor je betekenen. Ik denk met je mee, houd je waar nodig een spiegel voor en geef je die liefdevolle duw die je misschien soms nodig hebt.

En omdat je niet de enige moeder bent die zo nu en dan struggelt, is er een besloten Facebookgroep waarin je met andere moeders ervaringen uit kunt wisselen en ideeën kunt bespreken . Bovendien zijn er ook nog maandelijkse webinars over super interessante onderwerpen. Deze webinars geven meer inzicht, verdiepen een onderwerp en bieden de mogelijkheid om verschillende onderdelen met elkaar te verbinden.

De investering voor dit waanzinnig mooie en waardevolle programma is 575 euro (inclusief btw, als je ondernemer bent, dan kan je daar nog 21% btw vanaf trekken). Dit bedrag kan in een keer voldaan worden of in twee termijnen van 300 euro. Het programma is in het najaar van 2019 gelanceerd met een pilot, die nu nog loopt en de eerste resultaten zijn mega gaaf. 

persoonlijke groei

Even wat belangrijke gegevens op een rij:

 • Data: je kunt instromen in The Mom Method wanneer jij dat wilt. Zodra je de investering voldaan hebt, krijg je toegang tot de online omgeving en kan je aan de slag. 
 • Inhoud programma: elke twee weken toegang tot de nieuwe module in de online omgeving. The Mom Method kost je ongeveer 1 uur per week.
 • Sessies: 3 coachcalls van maximaal een uur met mij. De eerste direct in de eerste week, de andere twee plan je in wanneer jij er behoefte aan hebt. Dit kan online of face to face bij mij in Leiderdorp. Wat jij wil.
 • Looptijd: red je het niet in die 10 weken, prima, dit programma blijft nog zes maanden beschikbaar voor je na afloop. Je kunt dus ook altijd weer dingen terugkijken!
 • En verder: er is een besloten Facebookgroep waar jij met alle deelnemers inzit. Hier plaats ik regelmatig extra video’s in, zijn er webinars en kan jij vragen stellen aan mij en aan de andere moeders.
 • Investering: 575 euro inclusief btw (en ben je ondernemer, dan gaat daar dus nog 21% btw vanaf). Wanneer dat je voorkeur heeft, kan je ook in twee termijnen van 300 euro betalen. 

Zij gingen je voor.

Meer zelfinzicht door leuke oefeningen

Ik begon met The Mom Method om meer zelfinzicht te krijgen en daardoor beter om te kunnen gaan met de stress van het gezinsleven. Relaxter worden en meer loslaten.

Meer zelfinzicht is zeker gelukt door de leuke en goede oefeningen. Loslaten gaat steeds beter maar is iets waar ik nog steeds aan moet werken.

Mijn grootste leermoment? Dat het ook goed is zoals het nu is en dat ik mij daar prima bij voel. Dafne is heel rustig, professioneel en de uitleg is erg duidelijk. Ze gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik alles kon delen.

Mom of 3

januari 2020

Jezelf weer leren kennen

Voordat ik begon met The Mom Method, was ik al druk bezig mijn balans te vinden. Ik zat niet lekker in mijn vel door een relatie die niet meer werkte. Mijn balans kwam steeds meer terug, maar ik kwam niet tot het moment dat alles klopte.

Mijn balans verbetert zich steeds meer, alles wat ik heb geleerd uit het programma neem ik steeds meer mee in mijn leven.

Mijn grootste leermoment was, dat je jezelf echt weer leert kennen. Wat nu belangrijk voor mij is, in werk, kinderen, relatie. En wie ik zelf nu echt ben. Dat het oké is om hulp te vragen en je als moeder ook echt tijd voor jezelf nodig hebt.

Ik zit nu beter in mijn vel, ik heb geleerd net even meer en anders over bepaalde dingen na te denken. Dingen die belangrijk voor mij zijn, en dingen die ik net even anders wil gaan doen zodat ik daar gelukkiger in ben. Wanneer ikzelf gelukkig ben, zijn mijn kinderen dat ook meer.

Ik zou Dafne aan iedereen aanraden. Ze helpt je, denkt met je mee en praat erg fijn.

Mom of 2

januari 2020

meest gestelde vragen

Hoe lang duurt dit online traject?

 • Het programma duurt ongeveer 10 weken, elke twee weken krijg je toegang tot een nieuwe module. Achteraf blijft het programma nog zes maanden voor je beschikbaar. 

Wat als ik in deze periode op vakantie ben?

Geen probleem, iedereen (en zeker jij) verdient zo nu en dan vakantie. Je ontvangt elke twee weken een module, en deze blijven gedurende het hele traject beschikbaar (en zelfs nog zes maanden na afloop). En misschien zit je er zelfs zo lekker in, dat je tijdens je vakantie verder werkt :-).

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig?

Elke twee weken ontvang je een video van maximaal 10 minuten. Vervolgens ga je aan de slag met de opdrachten die erbij horen. Voor elke module staat ongeveer twee uur aan opdrachten. Daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat je de opdrachten ook echt gaan implementeren in jouw leven. Want met af en toe een opdrachtje maken, kom je er niet. Hoeveel tijd je daaraan besteed, dat ligt aan jou. Maar je zult zien, dat het zo makkelijk en vooral leuk is, dat het vanzelf gaat. En heb je je huiswerk dan al af? Dan betekent dat een spontaan gaatje in je agenda, hoe fijn is dat?

Hoe kan ik me vast voorbereiden?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt zeker ook voor dit online programma. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er twee dingen belangrijk. A: dat je deze belangrijke stap viert. B: dat je voor de komende tien weken alvast minimaal een uur per week in je agenda reserveert voor dit programma. Het kan er maar vast in staan toch?

Ik ben bang dat ik het alleen niet volhoud die maanden.

Juist hierom zijn er twee sessies die je naar eigen inzicht kan inplannen. Tijdens een uur 1 op 1 aandacht, help ik je weer op weg waar je vastloopt, geef ik je tips en tricks die je net dat beetje verder helpen en kan je al je vragen stellen. Of we dat online doen of face to face, dat is aan jou.
Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met me op voor een kennismaking via Skype.

contact

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

  Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

  Share This