kennismaken.

heb jij dat ook:

  • Dat constante schuldgevoel. Naar je kind(eren), je partner, je vriendinnen, je collega’s en je moeder. Omdat je het gevoel hebt dat je ze allemaal tekortdoet.
  • Dat je jezelf vergeet. Of nou ja, niet vergeet. Maar jezelf gewoon geen tijd gunt. Geen tijd om langer dan twee minuten te douchen. Geen tijd om dat magazine te lezen. Laat staan tijd om eens een middag zonder kinderen te gaan winkelen.
  • Dat je eigenlijk snakt naar even wat me-time. Even zonder kids. Even geen stapels was. En dat je, terwijl je dit denkt, al meteen de gedachte opspeelt dat je dit niet mag denken. 
  • Dat je constant denkt dat het je niet goed genoeg doet. Zou je toch niet aan de biologische melk moeten? Of geitenmelk? En speel je wel genoeg met je kroost? En Engels, leren kinderen niet het gemakkelijkste een taal als ze jonger zijn?

hoe zou het voor je zijn als dat gevoel weg is?

Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen.

Hoe zou het zou als je bovendien het gevoel hebt dat je het onder controle hebt?

waarom zou jij geen leven in balans mét kinderen kunnen hebben?

In een gratis kennismaking van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je direct aan de slag kunt om die balans weer (terug) te vinden.

Voor de kennismaking krijg je van mij een paar korte vragen waarvan ik het fijn vind als je die voorafgaand wilt beantwoorden. Je hebt het immers al megadruk, dus dat half uur dat je voor mij vrijmaakt, daar moet je zoveel mogelijk uit kunnen halen. Toch?

 

vraag dan nu die kennismaking hieronder aan… why wait longer?

contact.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

alvast wat inspiratie lezen?

Vandaag is dé dag!

Vandaag is dé dag!

Vandaag is de dag! Naast dat ik vandaag begin aan een samenwerking met de allerbeste, fijnste en meest confronterende business coach van Nederland die me gaat helpen Dafne, the mom coach, naar een nóg hoger plan te tillen, is vandaag de dag dat de pilot van The Mom...

read more
Hoe makkelijk laat jij los?

Hoe makkelijk laat jij los?

Woensdag lanceerde ik dus mijn rebranding. Mega trots op het resultaat en alles wat ik samen met een paar geweldige vrouwen heb gerealiseerd. Ik kan je zeggen, het had wat voeten in de aarde. Ik dacht: dat doe ik even. Maar perfectionistisch als ik dus (toch nog) ben,...

read more
Gun jij het jezelf?

Gun jij het jezelf?

1,5 jaar geleden was ik tien dagen bij een vriendinnetje in Hongkong. Zonder man, zonder zoon (en nét weer zwanger, maar dat wist ik nog niet…). Voor mij waren die dagen daar het moment waarop ik besloot elk jaar minimaal 1 keer alleen weg te gaan. Door de...

read more
Share This