kennismaken.

heb jij dat ook:

  • Dat constante schuldgevoel. Naar je kind(eren), je partner, je vriendinnen, je collega’s en je moeder. Omdat je het gevoel hebt dat je ze allemaal tekortdoet.
  • Dat je jezelf vergeet. Of nou ja, niet vergeet. Maar jezelf gewoon geen tijd gunt. Geen tijd om langer dan twee minuten te douchen. Geen tijd om dat magazine te lezen. Laat staan tijd om eens een middag zonder kinderen te gaan winkelen.
  • Dat je eigenlijk snakt naar even wat me-time. Even zonder kids. Even geen stapels was. En dat je, terwijl je dit denkt, al meteen de gedachte opspeelt dat je dit niet mag denken. 
  • Dat je constant denkt dat het je niet goed genoeg doet. Zou je toch niet aan de biologische melk moeten? Of geitenmelk? En speel je wel genoeg met je kroost? En Engels, leren kinderen niet het gemakkelijkste een taal als ze jonger zijn?

hoe zou het voor je zijn als dat gevoel weg is?

Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen.

Hoe zou het zou als je bovendien het gevoel hebt dat je het onder controle hebt?

waarom zou jij geen leven in balans mét kinderen kunnen hebben?

In een gratis kennismaking van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je direct aan de slag kunt om die balans weer (terug) te vinden.

Voor de kennismaking krijg je van mij een paar korte vragen waarvan ik het fijn vind als je die voorafgaand wilt beantwoorden. Je hebt het immers al megadruk, dus dat half uur dat je voor mij vrijmaakt, daar moet je zoveel mogelijk uit kunnen halen. Toch?

 

vraag dan nu die kennismaking hieronder aan… why wait longer?

contact.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

alvast wat inspiratie lezen?

Ontspannen Sint

Ontspannen Sint

Afgelopen zomer volgde ik een training tot Deeprelax Yoga Nidra teacher. Yoga Nidra is een wetenschappelijk en effectief bewezen, geleide meditatie op basis van slaap, het wordt ook wel slaapyoga genoemd. Het is een geleide meditatie die leidt tot een diepe vorm van...

read more
Dank je wel.

Dank je wel.

Het leven van een working mom loopt niet altijd zoals je het plant. Toch? Zo ook vandaag. De hele week denk ik al ‘als Faas maar niet ziek wordt’, aangezien hij snottert, hoest, ’s nachts zijn bedje uit zweet en niet fit is. En wat denk je: Faas vandaag mega fit, maar...

read more
Een kritische noot

Een kritische noot

Ik vind het dus niet altijd leuk. Moeder zijn. Een eigen bedrijf hebben. Een druk sociaal leven. En dan ook nog een vriend die aandacht wil. Vriendinnen die ik wil zien of spreken. Of die mij willen zien of spreken. Familie. Schoonfamilie. Buren. Mede coaches. Ik word...

read more
Share This