+31 6 23 790 167 info@dafnevanbenschop.nl

kennismaken.

Gun jij het jezelf?

Gun jij het jezelf?

GUN JIJ HET JEZELF? 1,5 jaar geleden was ik tien dagen bij een vriendinnetje in Hongkong. Zonder man, zonder zoon (en nét weer zwanger, maar dat wist ik nog niet…). Voor mij waren die dagen daar het moment waarop ik besloot elk jaar minimaal 1 keer alleen weg te gaan....

read more
Voorbeeld?

Voorbeeld?

WAT VOOR EEN VOORBEELD WIL JE ZIJN? Ik ben dus bezig met een online programma (hieronder meer…), speciaal voor werkende moeders, waardoor er weer tijd en aandacht komt voor haarzelf en niet alleen maar voor het moeder zijn en de drukke baan. Vorige week, toen de zon...

read more
Nee! Je krijgt geen lange vingers…

Nee! Je krijgt geen lange vingers…

Nee! Je krijgt geen lange vingers als ontbijt…. Nu de kinderen even wat minder naar de gastouder gaan en dus meer thuis zijn, heb ik deze maand wat minder tijd om te werken. Is niet erg, want heel fijn om met hen door te brengen, maar dat maakt wel dat ik...

read more

heb jij dat ook:

  • Dat constante schuldgevoel. Naar je kind(eren), je partner, je vriendinnen, je collega’s en je moeder. Omdat je het gevoel hebt dat je ze allemaal tekortdoet.
  • Dat je jezelf vergeet. Of nou ja, niet vergeet. Maar jezelf gewoon geen tijd gunt. Geen tijd om langer dan twee minuten te douchen. Geen tijd om dat magazine te lezen. Laat staan tijd om eens een middag zonder kinderen te gaan winkelen.
  • Dat je eigenlijk snakt naar even wat me-time. Even zonder kids. Even geen stapels was. En dat je, terwijl je dit denkt, al meteen de gedachte opspeelt dat je dit niet mag denken. Want een moeder mag zo niet denken!
  • Dat je constant denkt dat het je niet goed genoeg doet. Zou je toch niet aan de biologische melk moeten? Of geitenmelk? En speel je wel genoeg met je kroost? En Engels, leren kinderen niet het gemakkelijkste een taal als ze jonger zijn?

hoe zou het voor je zijn als dat gevoel weg is?

Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen.

Hoe zou het zou als je bovendien het gevoel hebt dat je het onder controle hebt?

waarom zou jij geen leven in balans mét kinderen kunnen hebben?

In een gratis kennismaking van 30 minuten krijg je van mij twee persoonlijke en gouden tips, waarmee je direct aan de slag kunt om die balans weer (terug) te vinden.

Voor de kennismaking krijg je van mij een paar korte vragen waarvan ik hoop dat je die voor mij wilt beantwoorden. Je hebt het immers al megadruk, dus dat half uur dat je voor mij vrijmaakt, daar moet je zoveel mogelijk uit kunnen halen. Toch?

 

vraag dan nu die kennismaking aan… why wait longer?

contact.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This