1 op 1 coaching.

jouw leven.

Weer een dag voorbij. Waar blijft de tijd? Niet alleen groeien jouw kids als kool (waren ze nog maar zo klein dat je niet anders kón dan de hele dag met hen knuffelen en op de bank liggen), maar de tijd lijkt sinds zij er zijn wel drie keer zo snel te gaan. En je krijgt drie keer zo weinig gedaan. Maar hebt het mega druk. En doet alles tegelijk, en dus maar half.

Een appje sturen, terwijl je met kind 1 een puzzel maakt en de veter strikt van kind 2, oh ja en de oven piept dat hij warm is en klaar voor avondeten… That’s your life.

En terwijl je die veter strikt, voel je je schuldig. Omdat je niet de tijd neemt om het uit te leggen. Omdat je niet de tijd neemt om met kind 1 die puzzel te maken en daadwerkelijk te zien wat hij doet. Of dat je in die tijd dat je gisteravond eindelijk een afleveringetje Netflix keek ook een pastasaus had kunnen maken in plaats van deze ‘verse’ pizza die je vanochtend uit het koelvak van de supermarkt trok…

herken je dit?

 • Sportschool? Wat is dat? De laatste keer dat je daar een voet binnen hebt gezet…
 • Het constante schuldgevoel. Over, ja waarover niet eigenlijk. Had je niet (langer) borstvoeding moeten geven? Zou je de kinderen niet biologisch moeten laten eten? En ja, dat ze vanmiddag drie koekjes, een snoepje en een stukje chocolade ophebben, shit.
 • Die pijnlijke spagaat tussen moeder zijn, een carrière hebben en ook nog proberen om tijd voor jezelf te krijgen.
 • Het eeuwige gebrek aan tijd. Voor alles.
 • Het gevoel dat je je aan iedereen moet verantwoorden.
 • Het gevoel dat je het nooit goed genoeg doet.
 • Het gevoel dat je het perfect moet doen. Ja voor wie eigenlijk?
 • En dan ook nog het plannen, regelen, vooruitdenken, oplossen en uitzoeken.

ja, je weet ook wel dat je niet mag zeuren.

Dat je er ook absoluut heel veel voor terug krijgt. En dat jouw kind(eren) het beste zijn wat je ooit is overkomen. Echt.

Maar soms is het gewoon zwaar. Even echt niet leuk. Word je er moedeloos van. En geeft het idee dat dit waarschijnlijk nog jaren zo door zal gaan je weinig energie, zin en enthousiasme.

Maar wat als je zou weten dat het wel anders kan?

Dat je gezin, carrière en tijd voor jezelf wel kunt combineren. Dat het een het ander niet hoeft uit te sluiten, maar dat het juist elkaar kan versterken.

 

Dat:

 • Je weer oprecht kunt genieten van momenten met jouw gezin.
 • Je tijd voor jezelf neemt en daardoor regelmatig naar de sportschool gaat, of misschien juist wel even Netflixend op de bank ligt, en dat allemaal zonder je schuldig te voelen.
 • Je gezin, carrière en tijd voor jezelf zo met elkaar weet te verbinden dat je tijd hebt voor alle drie, zonder dat je het gevoel hebt bij een van de drie tekort te schieten.
 • De onrust in jouw hoofd verdwijnt en het zelfs lukt die to do list af te werken.
 • Je staat achter de keuzes die jij als moeder maakt, want het is jouw kroost en jij weet wat het beste voor hen is.
 • Je het gevoel hebt dat er evenwicht is in jouw leven en dat je rustig en ontspannen maakt.

hoe fijn is dat?

In het 1 op 1 coaching programma brengen we in vijf coachingssessies van 1,5 uur jouw leven in kaart.

Door eerst vast te stellen wie jij echt bent en wat voor jou echt belangrijk is, kunnen we dat door vertalen naar de belangrijkste rollen in jouw leven: als moeder, als partner, als werkende vrouw en als jijzelf.

De sessies zijn tweewekelijks en tussen de sessies door werk je in jouw persoonlijke werkboek aan praktische en leuke oefeningen om de tips en trucs die we bespreken tijdens de sessies, direct te kunnen toepassen.

De coachingssessies zijn naar keuze bij mij in Leiderdorp of online via Zoom. Dit maakt het makkelijker om de sessies in jouw (nu nog) te drukke leven in te plannen.

na afloop van het coachingsprogramma:

Zijn de drie belangrijkste pijlers van jouw leven weer in evenwicht:

Je voelt je rustiger, meer ontspannen en hebt genoeg overzicht om belangrijke beslissingen te nemen over jouw leven. Je hebt aandacht voor jouw gezin en maakt bewust de tijd (die veel te snel gaat) met jouw kind(eren) mee.

investering.

Jouw investering voor het coaching programma is € 975,- (inclusief BTW).

Je mag dit bedrag in één keer betalen, of in twee termijnen van elk € 500,00 (inclusief BTW). Oh en als je ondernemer bent, dan gaat er natuurlijk nog 21% BTW vanaf.

persoonlijke groei

let op, dit is niet voor iedereen.

Dit traject is een unieke mogelijkheid om 1 op 1 met mij te werken. Het is dan ook het meest waardevolle en persoonlijke programma. De persoonlijke sessies, opdrachten en video’s zijn op jouw behoeften afgestemd. Dit maakt het nog effectiever en daardoor ook blijvend.

Omdat we zo intensief met elkaar aan de slag gaan, vaak wel een maand of drie, is er maar beperkte mogelijkheid om te starten met dit 1 op 1 programma. Zoals je weet ben ik ook moeder en heb ik helaas ook maar beperkt tijd. Die besteed ik heel graag met jou, als jij ook die gemotiveerde moeder bent die heel graag haar leven weer in evenwicht wil krijgen! Het traject begint daarom dan ook altijd met een vrijblijvende (online) kennismaking van ongeveer een half uur.

zij gingen je voor. wat zeggen klanten die met mij hebben gewerkt?

een betere balans

Kiezen voor jezelf! Het klinkt zo simpel en zo makkelijk totdat je het in de praktijk wil toepassen. Want er zijn genoeg ‘obstakels’ en dagelijkse verplichtingen waar wij niet onderuit komen.

Met de hulp van Dafne ben ik daarin goed op weg geholpen. Leren reflecteren en stil staan bij wat ik belangrijk vind, waar kan ik invloed op hebben.
Zo is er een beter balans gekomen tussen wat moet gebeuren en maak ik keuzes welke voor mij goed zijn.
Dank Dafne voor je hulp en de fijne (soms ook confronterend, maar dat is goed) gesprekken.

Maaike, 35

september 2018

waardevol coachingstraject

Dafne is betrokken, luistert goed en stelt de juiste vragen. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak en kon alles met haar bespreken. Naar aanleiding van de gesprekken heb ik belangrijke beslissingen genomen. Dafne gaf haar mening niet over een situatie, maar stelde kritische vragen en ondersteunde mij in mijn denkprocessen. Ik ben zeer tevreden over de hulp Dafne mij heeft geboden en kan een coachingstraject bij haar aan iedereen aanbevelen!

Nadja, 26

letterlijk een verademing

Dafne is een prettige coach die haar vak goed verstaat en die ik eenieder zou aanraden die handvatten nodig heeft tijdens een persoonlijke zoektocht. Ze stelt de juiste vragen, komt professioneel over en heeft bruikbare oefeningen die je helpen je uit de zelfgemaakte eigen vicieuze cirkel te halen.

Tevens is ze sensitief want voelt de situatie snel haarfijn aan en kan je helpen de zaken met een kritische, maar ook frisse, verhelderende blik te bekijken. Letterlijk een verademing! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist Dafne mij na slechts enkele sessies de optionele paden te tonen, waardoor ik weer grip kreeg op de situatie.

Isabelle, 38

klaar voor evenwicht in gezin, carrière en jijzelf? Het kan namelijk écht!

meest gestelde vragen

Hoe lang duurt dit 1 op 1 traject?

 • Het programma beslaat vijf sessies met twee tot drie weken tussen elke sessie en gemiddeld genomen duurt het programma dan ook 2,5 tot 3 maanden. Maar jij hebt een gezin (en ik ook) dus vaak loopt het net even anders dan gepland, toch? Omdat het een 1 op 1 programma is, is het daarom mogelijk om extra flexibel te zijn zodat we het tempo programma kunnen inrichten naar jouw wens.

Hoeveel tijd ben ik gemiddeld per week bezig?

Elke sessie bedraagt 1,5 uur. Bovendien krijg je persoonlijke video’s en jouw eigen werkboek waarin je tussendoor opdrachten kunt maken om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Hou hiervoor rekening met twee tot drie uur tussen elke sessie.

En ja, dan zul je het geleerde ook in de praktijk willen brengen. Hoe sneller je daarmee begint, des te beter. Bovendien levert dat geheid al direct tijdwinst op in jouw nu nog te volle agenda.

Hoe kan ik me vast voorbereiden?

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt zeker ook voor dit 1 op 1 programma. Op het moment dat je op de ‘yes’ knop hebt gedrukt zijn er twee dingen belangrijk. A: dat je deze belangrijke stap in het realiseren naar meer balans in jouw leven viert. B: dat je alvast goed nadenkt wat je er heel concreet uit wil halen. En aangezien jouw agenda veel te snel vol staat, reserveer nu alvast wekelijks een paar uur in de agenda om de video’s te kunnen kijken en de opdrachten uit het werkboek te kunnen maken.

Ik weet niet of ik wel de tijd hiervoor kan maken.

Dat snap ik. Je agenda puilt uit en je hebt nu al moeite om al die ballen hoog te houden. Laat staan als je nu ook nog tijd gaan besteden aan iets nieuws erbij.
Het is daarom goed om te weten dat we eerst aan de slag gaan met die agenda, die to do lijst en al die ballen die jij hoog moet houden. En ik beloof je, na de eerste sessie zie je het allemaal veel rooskleuriger in en wordt het tijd vrijmaken voor de andere sessies en de opdrachten een makkie ;-).

Ik vind Leiderdorp wel ver.

Ja het zou kunnen dat Leiderdorp een eindje rijden voor je is. Maar zie het eens anders: de rit hiernaartoe en weer naar huis is dan wél tijd voor jezelf. Dus dat is, een beetje afhankelijk van waar je woont, toch al snel een uur tot misschien wel vier uur you-time! Tijd waarin je die podcast kan luisteren, gewoon even de radio aan kan zetten of misschien wel voor je uit kunt staren in de trein.

En als je die tijd écht niet hebt, dan houden we de sessies gewoon via Zoom (een online programma). Of maken we samen een variatie in ‘live’ sessies en online sessies. Het is allemaal mogelijk.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met me op voor een kennismaking via Skype.

contact.

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

Share This