coaching.

OMDAT JIJ NU AL DE ALLERBESTE MAMA BENT. 

coaching for working moms.

Omdat we allemaal anders zijn, als vrouw en als moeder, bied ik verschillende manieren om samen te werken. Op jouw manier, in jouw tempo, online of offline, individueel of in een groep. Kijk maar wat jou past.

1 op 1 traject.

Persoonlijke een-op-een coaching voor jou, de working mom die op zoek is naar balans tussen werk en gezin, waarbij er ook tijd en ruimte is voor jouzelf. Zodat je bewust en met vertrouwen geniet van jouw leven als moeder.

workshop.

Hoe zou het voor je zijn als je je balans weer (terug)vindt? Dat je niet constant het gevoel hebt dat je tekortdoet, het niet goed genoeg doet en je schuldig voelt. Hoe zou het voor je zijn als je echt gelooft dat jij het wél goed doet, want alles wat je doet, doe je uit liefde voor je kinderen.

kennismaken.

Omdat het fijn is als je weet met wie je aan het werk gaat. Omdat je wilt weten of er een klik is. Of gewoon omdat je een vraag hebt. Kennismaken kan altijd, gratis en vrijblijvend. Via Skype, Zoom, FaceTime of ‘gewoon’ de telefoon.

online programma.

In drie maanden werk jij aan die jaloersmakende balans tussen werk, gezin en tijd en ruimte voor jou. Drie maanden, vijf modules, video’s en drie persoonlijke sessies, helpen jou vertrouwen op jouw eigen keuzes als moeder. In jouw tempo, wanneer het jou uitkomt.

Contact

Contact.

Heb je vragen? Wil je dat ik contact met je opneem? Of wil je op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in.

Ik waardeer mijn eigen privacy en respecteer die van jou dus ook.

    Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

    Share This