Bedankt

Bedankt voor je inschrijving!

Kun je alvast wat hulp en inspiratie gebruiken? Neem dan contact met me op om kennis te maken, gratis en vrijblijvend, in 30 minuten via Skype, FaceTime of ‘gewoon’ via de telefoon. Of lees alvast mijn mom stories.

  Ja, ik ontvang ook graag jouw Mom stories met tips en tricks voor balans in werk en gezin met tijd en ruimte voor mijzelf. Ik ontvang ze maximaal één keer per week en ik kan me op ieder gewenst moment weer uitschrijven. Als bonus krijg ik dan ook nog jouw E-book cadeau.

  een betere balans

  Kiezen voor jezelf! Het klinkt zo simpel en zo makkelijk totdat je het in de praktijk wil toepassen. Want er zijn genoeg ‘obstakels’ en dagelijkse verplichtingen waar wij niet onderuit komen.

  Met de hulp van Dafne ben ik daarin goed op weg geholpen. Leren reflecteren en stil staan bij wat ik belangrijk vind, waar kan ik invloed op hebben.
  Zo is er een beter balans gekomen tussen wat moet gebeuren en maak ik keuzes welke voor mij goed zijn.
  Dank Dafne voor je hulp en de fijne (soms ook confronterend, maar dat is goed) gesprekken.

  Maaike, 35

  september 2018

  letterlijk een verademing

  Dafne is een prettige coach die haar vak goed verstaat en die ik eenieder zou aanraden die handvatten nodig heeft tijdens een persoonlijke zoektocht. Ze stelt de juiste vragen, komt professioneel over en heeft bruikbare oefeningen die je helpen je uit de zelfgemaakte eigen vicieuze cirkel te halen.

  Tevens is ze sensitief want voelt de situatie snel haarfijn aan en kan je helpen de zaken met een kritische, maar ook frisse, verhelderende blik te bekijken. Letterlijk een verademing! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist Dafne mij na slechts enkele sessies de optionele paden te tonen, waardoor ik weer grip kreeg op de situatie.

  Isabelle, 38

  maart 2018

  Share This